Tjuvtitt på nyårs outfiten


Skinn, glitter, trä, vitt, svart, diamanter

It's still never enough

Fixade färgerna i ett program som heter gnu?! Dör av skratt...(förövrig är min hund sjukligt snygg)
Haft en hel kanon jul och massa fina presenter har blivit mina. Fick mig en hel del pengar och gick och köpte mig en dyr jävla fjärrutlösare... kanongrej de där. Ville bara meddela att jag mår bra och att uppdateringarna inte är så bra när jag är hos mamma. Nu ska jag återgå till mina naglar
Uttråkad och väntar på simon.

Jag skrev mitt namn i vattnet Så du vet var jag finns


Slänger upp farmor och farfars julklapp som jag planerat med mina syskon. Tror att dom kommer bli jätte glada och jag är sjukt nöjd med bilden, alla ser så glada och söta ut. Får tacka pappa för hans foto insats också.
Till slut vill jag bara ge lite extra kärlek till mina syskon som är så himla bra alltså! Jag älskar er, oförståeligt mycket!♥


23 December 2011



Fyra från de senaste dygnet (iphone4 + instagram)

Idag har jag inte gjort så mkt, haft julstädning här hemma. Fixat klart farmor och farfars julklapp, myst med mina syskon, pappa och itt. Hälsat på davids mamma och gett henne en lite julblomma, spelat guitarhero, fixat lite julnaglar och bara softat.
L ä n g t a r  s o m  e n  t o k  t i l l s  i m o r r n!

Instagram + Iphone 4


You're not as brave as you were at the start


Dagens Anna.

Sitter och smaskar i mig popcorn och tycker att det känns allmänt härligt att ha jullov! Knät hur fukkat upp sig.. känns lite mindre bra, men humöret är på topp i alla fall.
Ska ladda in bilder från mobilen och sen blir det att kolla på Prison Break, dregel.

En jävla bra dag alltså!



Ja men titt, kameran fick användas lite idag trots allt. Kul för den
Ne men i alla fall.. idag har jag haft en liten "minijulafton" med Simon. Vi har varit på kinaresturangen och ätit buffé. Och gett varann julklappar, av älsklingen fick jag den glittriga tröjan och leopardskora! Tack älskade du, du är bäst♥
De svarta klackarna köpte jag när vi gick in på dinsko.. de blir att dra på fötterna på juldagen då jag och sascha ska rocka palladiums dansgolv. Hon fixade förbiljetter idag och är värd en guldstjärna för att ha köat i 50minuter. Ja de hade aldrig jag pallat...

Kvällen avslutade jag i Simons famn framför en B, men bra svenskkriminalare.

Cause when a heart breaks, no i don't break even.


Känner mig sjukt duktig idag. Har blivit frisk, städat mitt rum, bytt sängkläder, tvättat (eller ah tvättar), rensat och städat garderoben och till sist hämtat julklappar hos mamma. Till och med satt kameran på laddning och knäppt en bild.. de var ett tag sen.

Planerna för morgondagen kommer sen. Är ju ledig på onsdagar.. mys.

Facebooks nya profilutseende


Jag har vågat mig på att testa det nya facebook.. Har du testat?! De kommer nog ta sin tid att vänja sig men jag tycker personligen att det är jätte bra och sjuktsnyggt att man kan ha en liten "header" Vad tycker du?!

En del av önskelistan 2011


Har fått lite pippi på flaggor och skinn.. Vad har du önskat dig?

Mobilspel kan ju vara de beste!



Underhållning på bästa sätt. För er som inte kört fruitninja borde testa de, de kostar 7 kr, men de är det värt.

Idag mår jag bara så himla mycket bättre. Har slängt i en tvätt i maskinen och ska strax hoppa in i duschen.. har till och med fått i mig lite att äta. Vad gör du när du är sjuk?!

En till bild till mitt projekarbete. Det rullar på som de ska nu


Här har ni en av bilderna på Anjelina som jag tog i förra veckan. Själv tycker jag att resultatet är ascoolt och att ljuset blev skitsnyggt när jag la i lite orangeatoner. Nästa fotning kommer nog vara utomhus för att växla lite med bilderna. Denna bild kommer jag använda i min bok.

Vad tycker ni om bilden?!

Prison Break, for sure!


Idag vaknade jag upp och mådde illa som ett jävla svin, fy. Stannade hemma från skolan eftersom att jag fått influensan.. blä. Nu ska jag kolla på prison break. Redigt bra medicin.. ni ser ju bilden liksom!

Julmys och bakishäng.. en redigt bra söndag.


Två bilder från idag (Iphone 4/ instagram @annatrillaa)

Idag har jag varit hos farmor och fikat, käkat kladdkaka i mängder och klätt våran julgran! Nu på kvällen har jag myst med min kille och lillebror. Vi har promenerat upp till coop och köpt bakischips åt simon. Och så har vi legat och kollar fringe hela kvällen. Åh vad det är bra. & vad dom är bra! Mina grabbar♥

Nu ska jag hoppa ner i sängen bredvid min pojkvän, i din famn där trivs jag bäst! Jag älskar dig

17 december 2011


Två bilder från igår kväll (Iphone 4/ instagram @annatrillaa)

Kvällen igår var hur trevlig som helst och vi hade jätte roligt. Somnade gott i min säng runt halv 3 kanske.. tills simon ringde och väckte mig vid 4? moget...

Sitter och lyssnar på Bruno Mars - It will rain, gud så bra!

LÖRDAG!

Härliga lördag!
Idag känner jag mig sjukt taggad... ska snart bort till mamma för att träffa mormor (vilket var sjukt längesen) och göra lite julgodis. Ikväll taggas här fest och ja jag är på topp humör idag. Inget kan förstöra min dag, ingenting!



(ja och där kom en hel hög gamla roliga bilder)

VARFAN HAR MIN STILMALL TAGIT VÄGEN?!

Var hittar man sin stilmall? De är helt vitt i rutan...

SOMETIMES I WANT TO CALL YOU BUT I KNOW YOU WON'T BE THERE

Sitter hemma hos simon, har ju ingen dator med bilder hemma hos mamma... Har inget gjort att för mycket sen jag skrev senast. Igår köpte jag mina sista julklappar och det känns verkligen hur bra som helst. Idag är det luciadagen vilket betyder min pojkväns födelsedag. Och nu så kommer det där när man måste förklara sin kärlek och bla bla bla.. vilket jag vet att ni är trötta på att läsa om. Men i alla fall, tänkte bara berätta att jag älskar han oerhört mycket och skulle inte kunna tänka mig ett liv utan honom. (bilden är simons bakgrundsbild som jag har gjort)

Imorgon har jag inte redigt några extra planer mer än att umgås men min kille och njuta av min ledighet. Låter som musik i mina öron. Hoppas även att alla mina kläder kommer snart, ville verkligen testa de nya skorna. På torsdag ska Anje klippa mig, min lilla favorit frisör. Duktiga tjejen alltså.
Och på fredag ska jag åter igen till pappa, vilket betyder dator med bilder igen.
Nu vet ni i alla fall var jag kommer hålla hus de närmaste dagarna, kanske hör av mig undertiden. Det återstår att se

Den där tygväskan

Jag är ju personligen a big fan of tygväskor. Dessa godisbitar hittar ni HÄR för bara 139kr. Finns även många andra varianter på trycket men dessa var de jag fastnade för mest, kanske blir att inhandla mig en själv.

För er som antecknar...

Sjukt trött efter en redigt rockig kväll i simhallen, fick i oss lite träning och sedan en promenad i det kalla vädret hem. Känns skit bra, kommer snart göras om och det kommer bli flitigt alltså.
Känner mig sjukt seg och nere och orkar verkligen inte bry mig om någonting, går och lägger mig bredvid simon nu och väskan till mamma... ja den får helt enkelt vänta tills imorgon.

Morgondagens planer är först skolan, sen fota min fina lilla Anje till mitt projektarbete. På kvällen ska jag och sascha baka glutenfria pepparkakor, julmys is tha shit! Gör mig ändå lite pepp...

Ska gå och göra situps nu... måste träna bort magen.
Godnatt

Remix


Världens skönaste låt alltså, texten är ofc lite konstig men i alla fall. Älskar dunket

Har telefondateat med Sascha i ett par timmar, vi har bestämt oss för att börja träna, vilket kommer bli i att simma. Gud så kul alltså, är sjukt pepp. Vi ska börja redan ikväll, fint ju.
Nu ska jag nog sätta mig och kolla lite prison break, har ju inget annat för mig i alla fall..

KAN INTE TÄNKA JAG STÅR BARA HÄR OCH LER.


Idag är det 8månader sen jag och Simon blev tillsammans och igår fick jag detta fina halsband av honom. Han är seriöst världens gulligaste pojkvän och jag älskar honom hur mycket som helst♥. Var bara tvungen att berätta det.

I'M ON MY WAY TO BRIGHTER DAYS.



Fyra bilder från gårdagen (Iphone 4/ instagram @annatrillaa)

Sitter och funderar lite och har insett att livet kanske inte är så tokigt i alla fall, det blir ju vad man gör det till.

7 december, lycklig tjej

Haft en jätte mysig dag hemma hos farmor, bakat och ätit mat i mängder. Kommer bli tjock igen.. blä
När jag kom hem till Simon förut så överraskade han mig med ett halsband de står Simon Anna och vårat datum på. Är så himla glad, älskar honom så himla mycket.
Nu ska vi äta chips och kolla film, mys!
(Bilder från dagen kommer imorrn, kunde inte ladda in dom från simons dator)

6 December




Sex bilder från gårdagen (Iphone 4/ instagram @annatrillaa)

Glömde blogga igår. Var helt slut när jag kom hem... vilken lång dag alltså. Vaknade upp bredvid simons sida, och sedan traskade bort till skolan i den efterlängtade snön.. som inte hållt i sig. Hade make up lektion och vi fick göra i princip vad vi ville. Jag tränade på förstoring av läppar (som ni ser där uppe).
Sen vare ju spakväll på mejeriet, myste lite med sallad och läsk med Emina, Nor, Amilia och Amanda... sen vare bara att börja fixa och jag kommer aldrig mer i mitt liv göra så många massager ever again. Gud har så ont i ryggen och mitt knä igen... go anna. Ja jag vet jag har en kropp som en pensionär.

Nu är det en ny dag och jag ska iväg och baka lussekatter med farmor och min lillebror hos farmor och farfar. Åh så mysigt. De kommer om en halvtimma så de är väl dags att jag fixar mig nu... hörs senare.

gravity is holding us down



Fyra bilder från dagen (Iphone 4/ instagram @annatrillaa)

Spenderat halva dagen i skolan, varit hemma och käkat på corner med mina småsyskon och far. Nu ska jag sjunga singstar med Nina och Adrian, är lite barnvakt sådär. Ikväll ska jag träffa min älskling, saknar honom.

Förresten hittade jag mitt arbete i dag i mitt skåp, sjukt lycklig.

Glad tjej!


Bilden säger väl de mesta!

Så här ser jag ut idag, nu rullar jag bort till skolan!



Dagens outfit! Byxor| h&m, Stickad tröja|Jc, Smycken| Tomas sabo/ H&m

Nu är jag redo för skolan, taggar svenska och samhällskunskap! Och även kanske hitta mitt arbete i mitt skåp?! Hoppas hoppas hoppas

Ha en bra dag!

sometimes the wrong choices bring us to the right places.



Fyra bilder från dagen (Iphone 4/ instagram @annatrillaa)

Kom nyss från duschen, har spenderat kvällen hos Simon. Som jag sa förut så kollade vi på Final Destination filmerna, vi har bara femman kvar nu. Usch dom är så äckliga alltså. Nu ska jag försöka hitta ett arbete som jag har slarvat bort, vilket jag egentligen tänkte lämna in imorrn men de är ju ganska kört. Bra jobbat Anna. I värsta fall får jag sätta mig ner och skriva ett nytt... Tur att jag börjar klockan ett imorrn i alla fall.

Kul att så många vill ställa upp som modeller också förresten! Blir så glad
Detta var nog allt för mig för idag, Godnatt!

Tandställnings troll


Har precis slängt i mig ett kilo köttgryta och tänderna värker. De är sjukt jobbigt med värken när dom små bissarna flyttar på sig. Men men vad gör man inte för att få en rak och fin käft?! Går runt och ler som bara den redan nu bara för att mina tänder är så raka.. trots att tandställningen sitter i!

Ska stövla bort mot Simon om en stund för att kolla på resten av Final Destination filmerna! Har du sett dom? Vilken är din favorit?

Projektarbete, modeller sökes!


Dessa två bilder tog jag och frida i förrgår. Vilka jag kommer att använda till mitt projektarbete.

Tanken är ju att jag ska göra en bok med inspirationsbilder på make up. Jag sminkar alltså och fotar mina modeller i den miljön sminkets kategori passar in i. Bilderna kommer att finnas i min bok och visas på min personliga blogg mellan mig och min lärare, (min loggblogg) och om jag får för modellen kommer jag även att publicera bilderna här och i mitt facebook-album.

(arbetet är ändrat sedan förra gången jag sökte modeller, därför söker jag på nytt)
Är du intresserad att bli stylead och fotograferad så hör gärna av dig! Många kramar

Nu ska här börja bloggas igen!

Nu siktar jag på nya tag igen. Ska försöka hålla denna bloggen vid liv!

Vad vill ni se i min bogg?!

Foton? Smink? Outfits? Mat? Vardag?


Hoppas ni vill följa mig lika flitigt som min förra blogg!
Som ni även hittar HÄR