och jag ska sparka, kasta stenar

Satt och redigerade lite spontana bilder på nina sen vi plåtade för någon vecka sen. Photoshop ballade ur så hann bara med den här. Knäpp men söt

Som jag sa förut så var de inte säkert att vi skulle fota, och nej icke så blev det inte. Har inget att göra och känner mig trött som fan på allt just nu. Ska kanske ut och sätta mig en stund i solen. Steka genom

Lights will guide you home!

Idag har jag valt att göra en lite festligare makeup, bara för att det är valborg. Detta ska jag bära ikväll när jag ska ut och äta med min pojkvän, vi har bokat bord på harrys. Gud så mysigt det ska bli.

Tanken var att jag skulle fota min lillasyster idag till mitt projektarbete men som det verkar nu håller hon på att balla ur så vi får se hur det blir med den saken. Vad ska ni göra ikväll?

(imorrn börjar nedräkningen tills tandställningen är väck... 22..21. 20. 19. 18. 17... gah kan knappt vänta!)

Dagens smink 2012-04-29

Har valt att börja blogg igen, saknar det faktiskt eftersom att det är så roligt. Även om man behöver prioritera annat i sitt liv som inte är så kul så kanske man måste väga upp det lite med lite skojjigheter... så därför är jag tillbaka! 
Igår satt vi ute och snackade lite medans köttet låg på grillen och jag fick önskemål om att börja med dagens smink igen, så jag "tog tummen ur röven" (som  man brukar säga) och gjorde något åt det.
- En ljusbrun sotning, brun kajal och lite mascara. Enkel och snygg vardags sminkning!

Förövrigt vaknade jag upp i älsklingens famn i morse, vi har umgåtts hela dagen. Badat, åkt bil, spelat spel och gått på bio! En dag i min smak om man säger så. Jag älskar dig min prins♥

Nu ska jag svara på era underbara och stöttande kommentarer. Gud vad ni är fina.

ville bara säga det.

Det är en jobbig tid nu. Jag vet inte varför och jag kan inte förklara det, allt har repats upp och jag orkar inte längre låtsas. Jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig - så det gör ont. Men jag måste försöka, jag vet.. samma gamla visa dag in och dag ut. Trött på att det inte förändras, blir bättre eller blir hållbart. Trött på att gå runt och vara ledsen, att sakna och känna mig värdelös. Trött påt... tänkte kanske ägna mig åt min skrivblogg ett tag. Ah det tänker jag nog. Vi får se. Sitter just nu med tända ljus, krypit ner så långt under täcket som möjligt, man känner sig så liten - så oerhört liten och man kan inte göra något åt det. Jag är så trött.

Har mkt att göra också.. kanske skriver i helgen då. Eller ah.. kanske innan, kanske efter vem vet?!

Det skulle kunna vara det värsta jag någonsin gjort.

Avslutar kvällen med denna bild och några rader som får tala för det hela. 

Klart jag saknar dig, varje dag. Dagarna går och känslan av att du kanske skulle komma där i din röda lilla bil och tuta på mig när du åker förbi.. ja den börjar tona bort. Jag vet ju att det aldrig kommer att inträffa igen, det kommer aldrig vara du som plingar på dörren eller sitter och skrattar åt mina tomma och ihåliga skämt, ja du vet jag saknar dig bara. Känslan av att det är dig jag såg gå förbi eller att det var din röst jag hörde, den är nog värst. Den våldgästar mitt sinne, liksom de är som om mitt psyke håller dig vid liv. Så jävla mycket vid liv. När jag vaknar upp ur mina dagdrömmar om att verkligheten inte är så himla skärande och förskräcklig som den är, ja då blir jag lika besviken varje gång… de är som om jag aldrig lär mig. Lär mig att du är borta. Du lärde mig aldrig att släppa taget. Jag blir lika arg varje gång när någon ber mig att leva i nu:et. Vadå leva nu?! Om man fastnat då? fastnat i vad som kunde ha vart och vilka som inte finns med på vägen längre. Hur ska man leva vidare när de bästa tas ifrån en?! De är ju bara en patetisk tanke att ens tro att man kan gå vidare. Jaja och nu vet jag att ni sitter här och tänker att jag är helt sjuk i huvudet. Men ja säg mig då hur jag ska gå vidare? Släppa taget. Man släpper aldrig taget, de finns kvar i en alltid, djup där inne. Så sitt inte och flina åt mig och tänk för guds skull inte att jag har fel, för ni vet innerst inne att man släpper inte taget. Man släpper fan inte taget. Jag är trött på att människor tror att jag klarar mig och att de inte tar på mina krafter. Jag håller på att brytas ner, dämpas, insjunkna. Jag känner mig så liten, så oerhört liten, ja så där hjälplös och skör ni vet. Jag vet inte hur jag ska ta mig ur det här verkligen?! Jag har väldigt svårt att se att det kan bli som det brukade va, ja ni vet i alla fall i närheten. De är som om “mitt psykiska lilla jag” inte låter mig tro att det kan bli bättre. Ne det blir nog inte bättre än så här. Jag är rädd.

Makaronipudding

Tanken var att jag och älsklingen skulle luncha tillsammans idag, men när våran mat vi lyckats röra ihop står i ugnen så ringer pappa in honom på jobb. Så jag fick äta alone, gott var det i alla fall. 

Pluggat massa, ska fortsätta nu fast tänkte gå ut och göra det i solen istället. Vädret är ju så fint! Keep it that way

how many times will you let me change my mind?

Dagens smink. Nytt läppstift and i love it.

För du är hela min värld, du är mer än allting!

Morgonen börjades med goda scones ute i morgonsolen, så himla mysigt. På eftermiddagen kom Simon hit och jag hade fått en idé om att vi skulle ta med oss grill och massa gott att äta ut någonstans med filtar och mys. Vi slutade i alla fall till slut på min bakgård istället som egentligen var 20tusen ggr mysigare. Jag älskar din min prins

Vilken färg har själen älskling?

Natten till "idag" (ooops jag vet det är natt igen) så mådde jag i alla fall fruktansvärt dåligt, vilket jag gjorde tidigare på kvällen med. När jag vaknade på morgonen kände jag mig fortfarande inte riktigt kry men jag lyckades repa mig ganska bra och följde med mamma och Nina på stan. Efter det drog jag och Nina iväg en sväng för att fota lite bilder.. det gick åt helvete och min dag har varit helt och hållet bara allmänt jobbig och jag har känt mig sjukt deppig. Tog ett bad när jag kom hem för att frächa till mig lite och sen så åt vi lite grillat och myste bara med familjen hela kvällen men min lilla favorit i famnen. Sötis 

Nu ska jag sova... klockan är snart halv två, är jag dum eller?!

It hasn't flown the seven seas to you, but it's on it's way


Jag har helt klart världens bästa bror

Adrian kom upp när jag tog kort förut, han blev helt till sig när han såg att den lilla kontrollen styrde kameran. Han posade hur mkt som helst och ville knappt släppa dosan. Fick massa fina bilder på oss men visar upp dessa två som är mina favoriter. Jag älskar dig fina bror♥

... the trick is to keep breathing, even if it hurts.


Don't you worry about me. I'm not gonna break..


Call me what you want

Byxor - Veromoda | Tröja - Farmorfynd | Skinnjacka - phe23 | Väst - Paris

Igår hade jag inte mycket tid vid datan om man säger så. Förmiddagens spenderade jag med storasyrran på stan, vi åt kinabuffé och gluttade lite i några inredningsbutiker. Eftermiddagen spenderades hemma hos farmor där de var dags att nåla in klänningen efter mig. Åh det kommer bli så bra! 
Resten av kvällen spenderade jag med Pontus och Rebecca i ett kallt rum på övervåningen och sedan vid klockan halv 9 bar det vidare till bion med dom och min älskling där hunger games levererade ganska stort! 

Nu ska jag kolla in måtten på jukselas blogg, leta lite inspiration och börja trixa med hennes design. Sen blir det plugga som gäller.

Gjort iordning mitt rum idag!

Detta har jag pysslat med idag. Äntligen är rummet i mer ordning, nu saknar jag bara klädställningarna jag ska byta ut puffen mot! Vad tycker ni?! jag trivs i alla fall jätte bra.

But one of these days, I'll grow old..


1år♥

Nu tänkte jag berätta vad jag gjorde igår. Spenderade natten hos Simon då han fick en bok av mig som jag gjort om hur vi träffades och vad vi gjort under tiden vi vatt tillsammans. Morgonen spenderade vi ute på verandan i den sköna solen och sedan tog vi våran traditionella tur runt "vika" för det var exakt vad vi gjorde för ett år sedan... 

Åt god mat på Kina restaurangen och bara myste. Vi hann till och med att hämta gympadojjer och åka ut till gränsö och promenera i skogen i det fina vädret. Kvällen spenderades med skräckfilmer och komedier i världens underbaraste famn. & där somnade jag även gott!
Jag älskar dig så himlans mycket Simon Larsson!♥

One day when the sky is falling..

Tänkte att jag skulle meddela att jag håller på för fullt att fixa i mitt rum, hinna med skolarbeten och sådant skit.. 
Har lovat ett inlägg som ni ska få, men just nu måste jag återgå till vad jag startat idag. Fukk

Lyssnar på DENNA otroliga

You're my dream

Tänkte att jag skulle visa upp lite från mina senaste instagramiis, men det får bli senare!
Varit på påskmiddag, åkt bil, ätit kina och mkt mer.
Berättar mer sen om allt :) Nu ska jag mysa med min kille.

Ha det så bra sålänge så kommer jag snart och berättar vart jag hållt hus !

Nina i sena mars.

Är du den som plattar håret, går ut och det är lockigt efter fem minuter?

Jag som har extremt tjockt hår och redigt tjocka hårstrån har kämpat konstant för att hitta något som gör mitt hår platt och hållbart! Jag har alltid haft problem med att mitt hår blivit lockigt några sekunder efter jag gått ut genom dörren... Jag har hittat mig en lösning. Kolla här!

Efter dusch: 
1. I handdukstorkat hår använder jag mig av Maria Nila - Foam. Den ger srtuktur, mjukgör och återfuktar och även ger håret volym för dom som behöver det. 
2. När håret fortfarande är "blött" använder jag GHDstyle - straight & tame cream. Fungerar för de som har affro så denna produkt är ett under för mitt hår som gör det riktigt platt.
3. Kan användas i både blött och tort hår, värmeskyddande och med en "plattande" effekt. GHDstyle - straight & smooth spray.
4.
Platta håret med plattången! 
5. Tuppera håret om du vill ha extra volym i hårbottnen. Där använder jag mig av GHDs tuperingskam som är helt otrolig.
6. Dags för Maria Nila - Therapy oil. Den skyddar hårets färg, vårdar och återfuktar.
7. Tigi Catwalk sleek mystique look-look hårspray, skyddar ditt plattade hår mot fukt.
8. Maria Nila - Finishing spray

På bilden har jag gått runt en hel dag på stan, sovit en hel natt och i princip bara sminkat mig. Förstår ni då hållbarheten?

En vårigare design!

Efter många dagars tänkande och sökande efter inspiration så har jag äntligen fixat mig en ny design jag faktiskt är redigt nöjd med. 

Hoppas på att börja blogga som vanligt nu igen.. har haft mycket att göra de senaste veckorna! Usch skolan tar ju kol på en asså.

Photoshop - recept

Välkommnar min nya vän till samlingen! Du kommer passa bra på hyllan.

För er som vill lära er mer och enkla varienter på redigeringar tycker jag abslut ska köpa denna asgrymma bok.

Påskfrukost

Mysig morgon med mamma och Thomas. 

Ska försöka sätta mig ner och trixa med designen ikväll, får se lite hur det går. Gillar inte den som är nu längre.. vill ha nått enkelt men ändå nått som passar mig. Jag är ju inte så mkt för enkelt kanske... 

Ska packa och hitan och ditan idag, färga mammas ögonbryn och dra vidare till pappa för att ha resten av påsklovet där. Gud ska bli en skön vecka.

Kommer sakna mina vänner från tree hill.

Pluggat som en tok. Känner mig duktig som bara den och känner att jag ligger lite i fas i alla fall.. eller?! HAHA 
Åkt bil med min fina älskling nu på kvällen och det va himla mysigt med solnedgång och allt, fybubblan vad jag älskar dig. Kan inte förstå att på söndag är det ett helt år! 
Låtit one tree hill säga tack och adjö och jag bara satt och log och fällde massa glädjetårar under hela förbaskade avsnittet. Så sjukt bra och lyckligt slut, jag är helt kär just nu. Älskar one tree hill och de är fan i mig as tråkigt att de kommer sluta leverera nu va. Men men life goes on.. 
Nu ska jag lägga mah och invänta sömnen. Oro och oreda. Godnatt

ville bara berätta för världen hur fantastisk du är!



Show your scars, thats who you are!

Väntan idag har varit oerhörd jobbig. Har ont i ryggen som in i fan och kramp i fötterna. Ankarsrumsbussen ner till stationen för att jag inte ens orkade gå. Då har man haft det jobbigt. Kön till att betala balen var helt sinnes men nu är allt betalt och klart och det känns jätte bra. Den 10de så kommer klänningen och jag är skitspänd och nu har jag även gått och skapat mig en ångest över frillan...

Vad tycker ni om min nya, enkla design?

I min frånvaro

Hej fina kompisar! 
Jag tänker faktiskt erkänna att jag har lagt bloggen lite på hyllan och att jag inte har all tid och lust i världen till den just nu. Därför kommer jag uppdatera lite när jag känner för det. & Jag lova.. jag ska bättra mig. 

Senast jag hörde av mig var med kents nyaste och mycket har hänt efter det. De har släppt en bonuslåt som också är oerhört bra och jag har hunnit med att festa, fira lillebrorsan, varit bakis, handlat massa nya grejer, kollat på föräldrarfällan som är en sådan klassiker oerhört bra sådan dessutom, ja ni vet.. hunnit med massa. 

Idag har skolan varit lång... köat i tretimmar för att betala balen. HELT SJUKT. Rad 40 
Jag är allmänt, opepp men men de går nog över.
Dags att plugga... 

Ha det bra kompisar!