Kent - 999

Ville bara säga att jag är oerhört lycklig just nu! FYSATAN så jävla grym

It's not hard to fall when you float like a cannonball

Hela kitet är från H&M utan dojjerna som är converse

Idag var jag för lat att rigga upp stativet och ta outfits bilder därför fick det bli lite halvdana iffe bilder. Ja jag vet att jag kallar min iphone för iffe.. sött ju. 
Har städat garderoben och nu ska jag plugga som en galning så att jag kan spendera kvällen hos min fina pojk. Hoppas ni haft en bra dag, kram på er.

Everyone has an addiction. Mine happens to be you♥

- jag älskar dig grabben.

I wanna OD on DH, let me overdose on DH wiht you!

Jag hann inte blogg igår, hade sovit så dåligt på grund av min fot så va så fruktansvärt trött att jag deckade direkt efter maten och sov tills älsklingen kom hit på kvällen. Vi tog en tur med bilen och bara myste. Skolan har gått otroligt fort idag och jag känner för att bara göra klart mitt arbete nu så jag har det överstökat... faktiskt ganska kul och titta tillbaka på hur modet har varit många många år innan våran tid. Faktiskt.


Emma Lundgren tidigare i mars. 

Förövrig är jag aslack på desperate housewives..

Tror du att kärlek är som sångerna vi hör?


Andra dagen i PARIS!


Dag två från paris. 

Idag har jag och simon fotat parbilder på oss. Jätte mysig, ska sätta mig och redigera  lite och kanske trixa lite med min design.

Här kommer jag som aldrig stannar


Men en dag kommer jag och du, verkligen bli gamla. Men jag älskar dig nu.

Modell: Nina Aldén 
Foto, styling och redigering: Anna Aldén [jag]

Nu känner jag mig så gått som klar med mitt arbete. Hann tyvärr inte ta de sista men jag fotar dom gärna i alla fall. Ska skicka in min bok i veckan så kan hinna någon mer, hoppa det. 

Nu ska jag åka och handla mumsigt godis med min pojkvän, mysa och åka bil. Tänker våldgästa hans säng inatt, vilket inte han vet om än. Ha en fortsatt bra kväll kompisar

I follow you, wherever you go

Såhär har jag glidigt runt idag.

Tjuvtitt från idag!


Idag har jag tagit mig ut och fotat lillasyrran. Sjukt nöjd med bilderna och dessa är bara några av en mängd lyckade bilder. Ska käka grillat nu och sen återkommer jag med mer bilder från idag, från paris och dagens outfit.

Första dagen i PARIS!


Det kallas chocktillstånd när tankar känns och skär som bitar av glas


Detaljer från idag. Skor & Linne - HM i Paris, shorts - lindex. Mitt fejs va för fult för att visas idag.
Vad tycker ni om mina dojjs? Personligen så är jag kär.

Tänker somna i S I M O N S famn nu. Favorit platsen på jorden.

Transporten till PARIS!



Här har vi måndagens första timmar och kan inte annat än säga att jag har haft en kanon bra resa med kanonbra människor och roliga dagar. Tråkigt att man inte kan vara där längre, men måste ändå erkänna att jag hade lite hemlängtan.

Visst ser det mysigt ut?

Hem ljuva hem!

Tänkt meddela att jag är hemma i sverige igen och dessa bilder är i från i söndags på skavsta. Har haft en toppen resa och hoppas att ni är beredda på en hel del bilder. 

Gud så roligt att jag kom med i sidmenyn, ska svara alla era söta kommentarer imorrn ordentligt! Nu ska jag kolla ett avsnitt av one tree hill och sova som en stock bredvid min otroligt älskade och saknade pöjk!
Godnatt kompisar♥

Update från Paris

 

Vi har det bra, shoppat och kollat massa sevärdheter. Imorrn är det dags för vårt salongsbesök..
Hoppas ni har det bra!

 

 


Gästbloggning

Hejsan Alla annas läsare, Claudia från claudiamilena.blogg.se här. Som ni säkert vet är Anna just nu i Paris och har det bra, jag ska därför gästblogga här och tänkte visa bilder från mina och Annas plåtningar. Då undrar ni säkert hur vi lärde känna varandra.. Vi gick foto A tillsammans och sedan dess har vi setts ibland och fotograferat tillsammans.

Bilden under är från förra våren då vi fotograferade i alla vitsippor & på stranden.. Det här var första gången vi fotograferade och jag kommer ihåg att jag blev så sjukt nöjd med bilderna, lika så Anna och denna blev min favorit.



I vintras bestämde vi att vi skulle fotografera på en plats som vi varit vid innan.. Men efter omständigheter kunde vi tyvärr inte vara där så det fick bli vid ett av hyreshusen som finns nere i stan. Bilderna blev lika bra där med och vi kunde gå hem nöjda och kalla.


Man ser verkligen utvecklingen på Anna som modell, visst är hon bra framför (och bakom) kameran.

Modell: Anna Alden Foto: Claudia Johansson

Är i Paris, kommer tillbaka på torsdag!

 

Följ min resa via instagram @annatrillaa
Ha så länge en fortsatt bra vecka finisar :) kram på er!

 

 


I'm going to Paris!

Sålänge jag kan minnas har jag varit helt fixerad av Eiffeltornet och det är inte långt kvar tills jag får chansen att själv ta dessa vackra bilder på de underbara tornet! Har förberett mycket i helgen så som med småförpackningar av skönhetsprylar, väskor och växlat pengar. 

Idag har Nina färgat mitt hår och jag vaknade upp i världens bästa famn, vilken jag även får somna i inatt med. Har spenderat kvällen och eftermiddagen hemma hos Simon, sminkat hans mamma och blivit bjuden på god middag. Kvällen har vi spenderat i bilen och nu har vi jämnfört lite väskor. Ska gå och lägga mig bredvid min prins nu! 

om jag inte mobilbloggar något innan planet lyfter så vill jag bara meddela er att detta är de sista ni hör av mig tills jag kommer hem med massa nya bilder.
Ha en trevlig vecka utan mig och kram på er! ♥

And don't waste you'r breath because it's too late,

Skor - H&M | Jeans - Cheap monday | Stickad - Farmors garderobsfyndad | Jacka - H&M

Hörde rykten om att jag färgade min utväxt idag... dock tog inte färgen som ni ser så måste göra om de. Hoppas jag hinner ner på stan och kan köpa ny imorrn!
Har förövrigt fotat headerbilder till sascha och nu pluggar jag för full rulle.. glömde att jag har innlämning imorrn. Svarar era fina kommentarer sen och har förberett ett inlägg om en anonym kommentar som ni ska få!


Låter bilden säga sitt!

Bilden säger ju det hela. Känns som att jag fastnat och att min blogg är ganska dryg, tänkte att de kanske kunde hjälpa lite med era åsikter. Vad tycker ni är roligt att läsa i en blogg? 
Foto, photoshop, smink, outfit, mer personlig? 

Satt och läste igenom lite inlägg i min förra blogg och där är jag jätte rolig emellanåt i vissa inlägg.. haha och nu tänkte du nog.. sa hon de där? - åh ja det gjorde jag. 
Ne men formulerade mig på ett roligt sätt vilket va mycket roligare att läsa.. 
Ni hittar den HÄR om ni vill kika.. kanska ska skriva lite som då?

Jackan och byxerra

Tänkte att ni skulle få en närmre titt på jackan och byxorna! Jag har en känsla av att jag kommer bo i min nya jacka.. haha! Nu saknar jag bara en ny skinnjacka.. ska nog skriva upp de på "att köpa i paris" - listan.

My love is your love, your love is my love.


Idag har jag glidigt runt i detta.. Jeans - Cheap monday (hemmaslitna), Topp - Åhlens, Jacka - H&M
Gjorde även en liten ögonskugga idag, det var längesen. Kanske dags att börja använda de igen? Kunde typ inte gå ut utan de förr.. och då hade jag ju ganska mkt också.

Varit i skolan och kollat på Moulin Rouge och fått de sista detaljerna för parisresan. Känna bra och att jag har ganska koll på läget.. jag är fan kontrollfreak, har redan panik över min väska. shit

Ikväll har jag lektion på HR igen, det är fan en motvillig lektion dedär..

trettondemarstvåtusentolv


skjorta - gina tricot | jeans - hm | skor - converse | halsring - spanien

Känner mig oerhört pigg för att vara relativt.. utmattad. I dessa kläder har jag glidigt idag och har även hämtat min nya jacka ni kan få se imorgon, love it! 

Dags att duscha, kolla desperate housewives nyaste och låta sömnen ta över. Godnatt kompisar

(och ja min utväxt är... hemsk. Blir av med den i veckan, lovar)

Don't you take it so hard now and please don't take it so bad

Modell: Emma Lundgren 
Foto, redigering, styling: Anna Aldén [jag]

Vad tycker ni om dagens fotografering? Själv är jag jätte nöjd och hoppas även Emma är det. Dessa två har satt sin plats i boken, nu har jag bara fyra bilder kvar.

Ny design igen, denna gång är jag nöjd.

Jag var inte riktigt nöjd med allt rosa, de känndes inte alls som min grej. Nu har jag fixat mig en ny design och jag är riktigt nöjd med den, kommer nog hålla fast vid den ett bra tag. De är smart också att man bara kan byta ut bilderna liksom för att förnya lite.

Vad tycker ni om min nya design?

For your own sake don't get involved,



Modell: Nina Aldén
Foto, redigering & styling: Anna Aldén [jag]

Är pigg som fan just nu, är typ sjukt övertrött och dampig så jag orkar knappt med mig själv. Mår ganska mycket bättre och tänken är att imorgon ska jag vara på ben för att fota Ida och Emma. Sitter och klurar på idéer och sådant och som jag ser det kommer det bli grymt!

Ida Karlsson

Två bilder på ida jag inte tror jag visat tidigare! Den understa bilden har fått sin plats i arbetet bredvid en annan bild på ida.

Är sjuk som fan, tänkte jag säga. Orkade inte ta mig upp imorse så vad jag gör idag är att planera inför morgondagens fotograferingar men Ida och Emma! Känner på mig att det kommer bli rockigtbra. Svarar kommentarer senare, är så himla trött just nu.

i've got the moves like jagger

Såhär kan det se ut när jag och mina systra gårlös! Dessa bilder har fått sin plats i boken och nu har jag bara tre bilder kvar, känns oerhört bra!

Sjuk, där av dålig uppdatering.

Förlåt för ruggigt dålig uppdatering. Hade tänkt att min helg skulle sett ut på ett annat sätt än vad den gjort... Legat hemma, sjuk. Hela helgen. Är fortfarande sjuk och vi får se hur mkt lust jag har att blogga just nu. 

Ska kolla in lite ögongodis, kolla lite gossipgirl och sova lite.
Återkommer kanske ikväll. Hoppas resten av er har det bättre än mig :)

Ny design!

Ny design och jag känner att den verkligen är personlig och passar mig och min stil. Kommer nog trivas med den faktiskt, ett tag.. haha tröttnar alltid. Eftersom att jag byter väldigt ofta ska jag göra en kategori som heter design där ni kan kolla på de jag har haft och kanske inspireras lite.

Så välkommen nya designen och nya kategorin! Rolarn..

JUST NU LIGGER BLOGGEN UNDER BEARBETNING...

... På grund av design byte!

Niondemarstvåtusentolv

Roligare att ta firrebilder såhär hihi. Tröja - J. Lindeberg | Byxor - H&M | Skor - Favvo conversen jag fått av simons mamma

En liten snabbis från imorse innan jag drog till skolan och failade söder på provet. Har vatt ute och gått en långpromenad med Comba, och nu inväntar jag min daddy! Bytesvecka.. Hörs sen!

Drunknar i pluggande till prov som är helt obegripligt...

Sitter här med en kopp te. Försöker hindra förkylningen att bryta ut helt, måste vara frisk i helgen. Kan inte missa Norlie och KKV, liksom äntligen händer de nått i stan och man går och blir sjuk? 

Har fått massa fina kommentarer och jag lovar att svara på dom imorgon, blir så glad. Har ett stort prov som väntar och har spenderat hela min dag i dessa hemska skolpapper. FATTAR INGENTING!
Förövrigt har jag lite roliga saker att visa er så håll utkik, vi hörs imorgon kompisar!

Ni får en på fanny sen i lördags.

Did I say that I want to Leave it all behind?


You've got to move me up, so high it hurts, so high it burns!

Tisha - HM | Rosa shorts - Handmade men från carlings i första hand 
ett på tok roligare sätt att fota, på tok roligare att titta på. & det var dagens

Började redan 8.30 och jag var sen som vanligt. Gjorde två massager och sedan fick ansiktsrengöring och frans/ brynfärgning. Känner mig fin och fräcsh. Det tackar jag fina Emina för. Spenderat eftermiddagen med mina skolböcker och sen vid halv 5 var det ju bara att bege sig mot HR för lite matlagning, jag och moa var spontana och det slutade med Lax, klyftpotatis med rotfrukter och limesås. Till efterrätt gjorde vi en väldigt uppskattad hallonmousse. 

Pluggat enda sen jag kom hem, så nu äntligen får jag lite ro och jag tänker utnyttja min ro via sömn. Godnatt kompisar, imorrn kommer mer bilder sen fotograferingen med SASCHA!

Have you seen yourself lately?


Två i svart/ vitt från idag. Är duktigt nöjd och känner att dessa bilder kommer bli mina "wow-bilder" i mitt projektarbete. Annorlunda och egna.

Dagsljuset skär dina ögon i klyftor över trottoaren


Jeans - Cheap monday | Skjorta - HM | Stickad - JC | Halsband - Nelly | Skor - Converse
Tänkte också tillägga att på första bilden ser det ut som om jag håller på att springa iväg och på andra bilden ser det ut som om jag är livräd.. orkade inte redigt posea i kylan. 

Haft en helskön dag, till mesta dels. 
Började dagen uppe på kirurgmottagningen och förmodligen kommer jag få ta olika sprutor i revbenet för att se om de är det de är fel på först och främst och om så är fallet så kan det blir så att man får gåvidare senare. Kul.. Behöver inte göra det om jag inte vill men eftersom att jag har extrema besvär med det så är det egentligen bäst att jag gör det. Drog sedan till skolan där jag stylat sascha, fotat och masserat. Så sjukt grymma bilder och dom kommer upp lite senare ikväll. 
Har även ängnat en stor del av kvällen åt min läxbok... kul!

Godnatt kompisar.

Kan verkligen inte sova och det är verkligen såå irriterande. Testat mina balskor en gång till och börjar bli lite tveksam... dom sitter inte helt bra på foten. Vilket gör mig mycket olycklig. 
Beställde dock två nya skor förut och det gör mig superduper mega glad. HAHA jag älskar verkligen skor.

Imorgon ska jag till sjukhuset och träffa en kirurg det första jag gör när jag vaknar. Hoppas på det bästa och att jag inte behöver göra något. Efter det är det skolan som gäller och det betyder alltså att jag ska göra sascha redigt jävla cool till mitt projektarbete. Åhh det kommer bli så grymt! 

Ska försöka få i mig lite sömn. Gudars vad tiden går..

Jag är med och tävlar!

Tänkte bara meddela att jag är med och tävlar om denna skönhet på Jennys blogg.
[Du kan klicka på bilden eller länken för att komma till tävlingen] 

Klicka in och kolla vettja!

You the one that I dream about all day. You the one that I think about always

Tänkte förövrigt meddela att denna låt är helt jävla asgrym och de är förövrigt Rihanna oxå för den delen. 

Suttit med inpackning hela kvällen, pluggat och taget en lång och skön dusch. Tänkte läsa på några rader till på rättskunskapen och sen kolla några gamla avsnitt av one tree hill. De beste

Senaste från iffen!

Tänkt bara meddela att min coola vän har tagit körkort och i eftermiddag har vi glidit runt på västerviksgator och sjungt höga låtar och pratat ikapp massa. Nu ska jag lägga i inpackning i håret och så kanske plugga lite. Vad har ni gjort idag?

Min nedräkning börjar nu, där allt en gång tog slut.

Byxor - H&M | Skor - Dinsko | Väska - H&M | Vittopp - H&M | Kofta - Gina tricot | Jacka - PHe | Halsduk - Veromoda. Helslarviga bilder men fick inte fjärrisen att funka så fick dra till med min sladd, vilken inte alls är så lång.

Ska skicka över bilderna på Fanny till henne.. måste försöka fattar hur man gör haha. Så sjukt oteknisk ibland! Resten av dagen ska jag bara slappa, plugga, kolla lite serier och inpackningar och sådant. Mysigt.

I'm only human

Dessa "bra att ha grejer" fick jag av mamma i helgen. Tack 

Tänkte att jag skulle ändra designen och jag gjorde även de i fem minuter innan jag böt tillbaka igen. Gud jag tycker det är så skönt att ha enkelt och stilrent liksom. Ska försöka sova nu jag menar de är ju skola imorrn.. två lektioner. Så slutar jätte tidigt så är hemma runt lunch igen..

you got a fast car i want a ticket to anywhere

Modell: Lisa Larsson
Foto, redigering, hår & smink: Anna Aldén [jag]

Tagit det lugnt i princip hela dagen. Klippt lite i mitt hår, ätit god mat, mys i min overall och suttit och fixat med mitt arbete och tanken var att kvällen skulle ägnas åt min vän "skolboken". Är jätte promenadsugen.. vad ska man prioritera?


Tiden går, om hundra år är du stjärndamm, min vän

Klänning - Hm | Kofta - Åhléns | Skor - Monki
Sitter och dör av garv åt min utväxt... måste göra någe åt den HAHA

Ska sätta mig ner och pilla lite med mitt PA, inte mycket kvar nu asså! Galet skönt. Jag älskar söndagar

HAHA tänkte bara säga tja!


Lisa Larsson - how can you say that love is overrated?


Modell: Lisa Larsson
Foto, smink & hår: Anna Aldén [jag]

Nu är äntligen photoshopet igång som det ska så har ju passat på att redigera lite då eftersom att det inte gick så bra igår. Dessa tog jag i fredags på finalisa och jag är super nöjd. Glada och liksom visar de uttryck som är meningen.

Fanny Andersson - You could say that I am made of steel


Modell: Fanny Andersson
Foto, smink och hår: Anna Aldén [jag]
-Du kan även klicka på någon av bilderna för att komma till fannys blogg.

Här är en liten titt på hur min förmiddag såg ut. Tror både jag och fanny gick ifrån fotoplatsen med varsit leende på läpparna för att bilderna blev så himla bra! :) Dessa är bara två av alla mängder bilder vi tog så tro mig när jag säger att det kommer komma upp flera.

Tar en liten pause från bilderna på Fanny och redigerar några på Lisa sen igår!

You left an empty spot in my heart, in my heart

Skjorta - Gina tricot | Jeans - Dr denim | Skor - Converse [ljusrosa] | Halsband - Nelly

Såhär har jag drivt runt idag. Älskar jeansskjortor och till detta har jag burit min snygga vår skinnjacka! Himla härligt när man kan börja klä sig lite vårigt igen. 

Har myst vid en eld ute på gården, ätit riktigt god mat och nu inväntar vi lite efterrätt som jag inte alls vet om jag kan äta haha. Såå himla mätt.

Dagens citat:


Stylingen och fotograferingen blev klockren och jag är så sjukt nöjd med bildern! De kommer upp lite senare då jag ska försöka uppdatera lite med photoshop och så innan!

Ett smakprov från dagens fotografering.

kunde visst inte sova.. så här är ett litet smakprov från idag!
Imorrn är temat ganska hårt och det kommer bli såå himla bra det med. Gah känns skönt att boken snart är klar!

IT'S TIME FOR HEALING

Skor - Monki | Klänning - hm | Kavaj - mormors gamla | Halsband - Jc

Haft en bra dag med skolan först på schemat.. provet är framflyttat tills nästa fredag och kan inte säga annat än att jag är överlycklig över den punkten. Studentmössan har kommit och det gör mig ännu lyckligare, ett steg närmre studenten! Vilken härlig känsla.

Drog dirket till Lisa efter skolan, sminkade och fotade henne till mitt projektarbete och bilderna blev så jäävla bra! Satt och flummade oss och skrattade åt allt och ingenting. Precis ett häng i min smak.
Har spenderat kvällen hemma hos älsklingen och nu har jag ont i magen, åt för mycket chips förut.

Återkommer med bilder på Lisa imorrn. Ska sova nu, har ställt klockan tills imorrn då jag ska fota fanny vid 12! taggad