Let my love take you higher

Klänning - Veromoda, Stickad - Lindex, Väst - H&M, Skor - Stylebytyra, Smycken - forever 21/ Tajms/ Åhléns/ Thomas Sabo/ Snö

Idag har vi varit i falerum och kollat in klädhuset, fick med mig en assnygg kjol hem! Den från ni se imorrn, då jag planerar att bära den - itt fyller år imorrn och vi ska även fira sandra. Sedan åkte vi till söderköping och kollade in de olika butikerna (fick med mig två halsband också) som fanns där och köpte glass på smultronstället. Kom hem framåt eftermiddagen och på kvällen åts det grillat hemma hos simon. 

Har hunnit med den ena och det andra, promenerat, kollat film och myst med simon. Vi ses imorrn kompisar, då ska jag även svara på era kommentarer. 

Ses imorrnkväll

Hej finisar! har inte hunnit blogga idag.. har solat med mamma på gården, lagat mat, åkt till pappa och varit med Simon. Imorrn ska vi på en liten roadtrip och då lovar jag er att ni får bilder :) [missade dock dagens outfit, tyvärr]

Nu vet ni vart ni har mig i alla fall... hörs imorrnkväll.

Designen klar!

   Enda sedan Simon gick har jag suttit här och gjort i princip ingenting. Urtråkigt. !
   Nästan fixat klart hela designen nu och är super nöjd. Känner att det är enkelt att hitta i
   bloggen nu och inte lika "puttinuttit", känns stilrent och bra. Eller vad tycker ni?!

  (nu har jag bara lite smågrejer att fixa såsom, bloglovinknappar m.m)

tjugoåttondejunitvåtusentolv

Idag åt vi grillade kotletter och potatisskivor i ugnen med massa olika såser och grönsaker. Mat i min smak, så sjukt gott. 

Everything else will be overrated.

Väst - H&M, Klänning - Vero moda, Skor - Nelly, Smycken - Thomas Sabo/ Tajms

Detta har jag drivit omkring i idag då jag varit på stan och myst med mamma och Nina, fick med mig lite hem som jag kan visa senare. Efter det fikade vi inne på gården med mostereva. Simon kom och hämtade mig och så åkte vi och fotade lite... Nu på kvällen har Ela, Anton och Emil varit här och vi har grillat och myst. (Bilder kommer)

Hur har eran dag varit?! 

Fina Comba!

Med denna bild på fina Comba säger jag godnatt. Ses imorrn, kompisar! 

Fondue ute på bakgården!

Fonduehänget blev ute på gården i det förvånansvärt fina vädret. Nu är jag sjukt mätt och ska chilla resten av kvällen. Kolla några avsnitt av gossip girl och redigera bilder på Comba som ni kommer få se sen! 

'Cuz the times are gonna change

 
- nya klockan jag inhandlade idag. Stor kärlek till den.

Sandra, 21 år!

Idag fyller världens bästa storasyster år. Ville bara säga att du är guldvärd och en stor förebild för mig, din styrka  du utstrålar är så sjukt inspirerande. Du är så fin. Jag älskar dig! ♥

- grattis på födelsedagen.

KRÄVER BÅDE KRAMAR OCH SANNA MAGI

Kjol - Vero moda, Stickad - Lindex, Väst - H&M, Skor - H&M

Driver numera runt i toffs för att vara lite snäll mot mitt hår, platta och locka varjedag är inte bra. Har varit på Seaside och ätit lunch med familjen, sjukt gott. Åkt runt i bilen och myst, tråkigt väder som bara den asså. Idag fyller ju bästa sandra år så vi ska ha mys ikväll men fondue och så, gott. 

Världens bästa Simon.

Nu kommer några rader om min dag som inte varit allt för händelserik.. 
Började dagen med ett varmt och skönt bad, älskar känslan av nyrakade ben. Gick till arbetsförmedlingen för att skriva in mig och hängde där i drygt 2 timmar..! Gick ner med mamma på stan och kollade lite grejer och sen har jag träffat bästa killen på bilden. Vi åkte en sväng med bilen och sen drog vi oss upp till maxi för att köpa världshistoriens godaste glass. Avslutade med en film och nu är jag ensam igen. Saknar S, något fruktansvärt.

like i'm made of steel

Jeans - H&M, Stickad - JC, Väst - H&M, Kuvertväska - Åhléns, Smycken - Thomas Sabo/ forever 21

Gårdagens klädsel!
 

STANNAR KVAR!

Shorts - 2 hand, Tubtop - H&M, Skjorta - Gina tricot, Skor - Tommy Hilfiger

Jag väljer nog att stanna kvar här, bilderna får bli större och det får se konstigt ut men så är det. Orkar inte byta runt med bloglovin och allt det där så... sorry för att jag virrade till det. JAG STANNAR HÄR! (så nu tänker jag flytta över lite inlägg)

BYTT BLOGG!

Ni hittar mig under adressen... sitebyanna.blogg.se [klickbar länk]
Hoppas ni följer med mig till min nya blogg där jag har nya tankar och nya grejer att blogga om. Denna ska jag hålla igång för nu är det kul igen!

Tisdag

Jag kan egentligen inte säga så mycket om min dag. Började den med ett varmt och skönt bad och efter det så landade jag på arbetsförmedlingen... kul. Nu har jag vatt med mamma en sväng på stan och ska städa mitt rum och sedan bege mig mot S. Han är bäst!

-kommer med dagens sen.

fina ida!

Började dagen med ett möte uppe på städcentralen. Promenerade hem i regnet och inväntade Ida. Vi gick ner och lunchade på stan och kollade affärer, som vanligt kunde jag inte hålla mig och fick med mig lite prylar hem. *Happy girl* 

 
 
 
 



































När vi kollat på allt som gick att se nere på stan drog vi hem till mig och kollade på apollo18 och myste med chips och annat onyttigt. Kvällen bjöd på en biltur med min älskling, alltid lika mysigt. 

Vad tycker ni om min nya 'tillfälliga' design?! 

Äntligen lite studentbilder..!

Det har gått ett bra tag nu, känns som att det var evigheter sedan jag bloggade. Egentligen har det bara gått typ två veckor... Har haft så mycket annat roligt att göra att jag inte hunnit med alls. Ska försöka ta igen det nu... 

Slänger upp lite bilder från studenten... 



STUDENTVECKA!

Har egentligen inte tid att skriva, men fick en lucka! 
Studentveckan är igång och ikväll så är det grill och fest som står på schemat. Har hängt med Amanda och Gabriella en stund på förmiddagen och dom kommer snart och hämtar mig så ska vi åka runt med några mer i klassen och fixa pynt till flaket.. det är inte långt kvar nu! 

Amanda sover här och imorrn kommer både anje och gabriella innan solen typ gått upp i princip för att vira in oss i lakan, runt 7 tiden ska vi landa hemma hos svenne och då ska jag inte vara bakis. Wish me luck! HAHA kanske behöver en återställare då.. 

Vi hörs på onsdagkväll, i guess!

Simon Larsson


Du gör mig lyckligast i världen, du är mitt ljus och din luft är vad jag behöver för att andas. Du är mitt liv ♥
-jag älskar dig!

nothings will change

Förlåt för hacket! Hann inte blogga mer i stockholm.. eller jovisst hann jag men jag kände inte för det. Kom hem så sjukt trött igårkväll och hoppade i ett varm och skönt bad med simon! Somnade rätt så fort in i honoms famn efter det. När jag vaknade imorse.. var jag ensam, gillar inte den känslan. 

Har så fruktanvärt ont i armen och har snart haft det i två dagar.. tar till och med emot att skriva här. 

Måste städa.. men jag pallar inte. Ska göra de i alla fall och sen kanske göra iordning mig så att ni kan få en outfit.. vi får väl se hur taggad jag känner mig..

Lights will guide you home


Pontus student 2012


Bilder från idag. Som ni vet så hänger jag i stockholm idag och detta är vad jag har gjort... Har hängt hemma hos sussie och pontus hela dagen efter detta och nu är jag så trött så att jag håller på att dö. Ska nog snart sova och förbereda mig på en dag med shopping imorrn. 

Ska nog kolla nått avsnitt av one tree hill.

Du är allting jag någonsin drömt om!



Det är nästan jobbigt på något sätt.. att jag inte kan förklara vad jag känner med ord. Att jag inte kan uttrycka mig ordentligt för att du ska förstå hur extremt mycket du betyder för mig. Du är allt man kan önska sig och har drömt om, du är vad som är meningen. Du är min mening. 
Jag skulle kunna säga att du är min räddning och min andra halv, min bästa vän och min älskade. Du är speciell för mig och helt underbar. Jag älskar dig så oerhört mycket och jag hoppas verkligen att du förstår det! Jag vet att det kommer att vara du och jag föralltid, jag är stensäker! Jag älskar dig så mycket. Always and forever♥


Sascha B Magnusson

Sascha Beetz Magnusson
Foto: Anna Aldén [jag]

Har umgåts med simon hela kvällen, åkt bil, städat rummet och bara myst. Nu har jag packat klart min väska och jag är snart helt redo för att sova.. tänkte göra ett inlägg till! HAHA

Imorgon sticker jag upp till storstaden med Nina och farmor&farfar för att fira bästakussen som tar studenten (sådär en vecka före mig) Kommer bli en kanondag och jag ska se till att ta massa bilder :)

Keep on movin' don't stop rockin'


Sandra Aldén
Foto: Anna Aldén [jag]

Call it what you want

Ida Karlsson
Foto: Anna Aldén [jag] 

Känner mig fortfarande oklar med designen, men det får vänta! Måste redigera bilder från igår. De ovan är tagna då och jag älskar det klara ljuset på dom!

BLOGG UNDER DESIGNBYTE!

ursäkta röran!

Smakprov från idag!

Ida Karlsson♥
Foto: Anna Aldén [jag]
Bilderna är tagna på ett av mina numera favoritställen, ni kommer få se så mycket mer och håll ögonen öppna för det kommer komma en ny design snart! 

Nu ska jag och min älskling ta en kvällspromenad och sen tänker jag somna så himla gott i hans varma och sköna famn! Älskar dig Simon, glöm aldrig det♥

it used to feel like dreamin' except we always woke up

Klänning, hm | Tröja, hm | Skor, converse | Armband, thomas sabo | Halsband, forever21- london (present från fina sandra)

Ser allmänt risig ut idag och varit uppstressad hela dagen pågrund av redovisningar och pressen på att allting skulla vara klart idag.  Försov mig dessutom så fick bara på mig ögonbrynen och mascaran innan jag var tvungen att rulla till skolan... Nu är jag  dock klar med allt och jag vet inte om jag någonsin känt sådan lättnad tidigare? helt otroligt. Nu tar jag mer än gärna studenten asså... orkar inte vänta 1&½ vecka.
Har förövrigt ledigt tills nästa måndag, fän vad skönt.

Nu ska jag gå bort till simon för att spendera kvällen och natten där. Ha det bra kompisar!

I worry I won't see your face light up again

Hej jag vet att jag ser helt störd ut på den sista bilden men det bjuder jag på. På bilderna bär jag min nya klänning från H&M och mitt nya halsband jag fick av sandra från London. Tack bästa! Detta kommer jag antagligen bära imorgon.. 

Nu ska jag skriva på min äckelsvenska (som är det sista jag har att göra i skolan) och sen ska jag sova, så skönt! Klockan är inte ens 6 än och jag skulle kunna sova tills imorrn om jag la mig nu.. så trött är jag. Helt sjukt.



Mina rosa drömskor

Som de flesta redan vet så är jag skotokig, och dessa är mina rosa favoriter från have2have.se! 
Är dom inte underbara allihop? När jag var liten gick jag hellre in i en skoaffär än en leksaksaffär... det har satt sina spår. Ge mig dessa skönheter.

imorrn får ni se mina blå favoriter!

One thing is clear. I wear a halo

Idag har jag på mig mina "fulsnygga byxshorts?" från nelly, stickad från jc, klackar från paris halsband från jc

Nu har CPSIMON skrämt livet ur mig, och tanken var att jag skulle göra klart svenskan idag.. vilket inte blivit av än och nu när han är här kommer det inte bli av i alla fall. Vi ska åka bil.. sen!

Stylebytyra

orkar inte vänta längre... kom hem älskingar!

desperate to find something more


Världens bästa bror!

Dessa bilder tog jag och Adrian i fredags. Kände att jag va tvungen att lägga upp dom för dom blev så fina, hihi! Jag älskar dig brorsan! ♥

Vaknade upp i älsklingens varma famn i morse, måste säga att det kan ju inte finnas en bättre början på dagen än det. Jag älskar dig simon! Gick hem och duschade och har fotat en bildserie igen och nu ska jag ta tag i pluggandet och sedan laga mat med lillasyrran! Sandra kommer hem idag, längtar!

Be yourself is all that you can do

Stickad - Lindex, Shorts - 2hand, Skor - Nelly

Nu drar jag bort och sminkar Monika och Kerstin, ska bli kul!
Hörs sen♥

Fyndat på 2hand

Idag när jag vaknade fick jag för mig att dra och checka secondhandsen istan. Vilket jag även gjorde med Itt och Nina. Fick med mig ett par vita jeans hem som jag direkt högg saxen i, och jag är jätte nöjd med resultatet! Enkla och söta till sommaren, kanske pimpar dom mer nån dag.. det återstår väl att se. Men helt klart värt 30kr.

Fick även med mig en blus och två gamla ascoola resväskor som joinar min andra.

Today i don't feel like doing anything

Har åkt runt lite i bilen med älsklingen, har städat mitt rum och myst med min lillebror. 
Nu ska jag och min kärlek kolla på Irene Huss och käka ostpopcorn! 

[Fick till mig en outfit idag i alla fall, adrian tog bilderna]

thank you for being there when no one else was.

Dessa skönheter från stylebytyra klädde jag upp min enkla outfit med idag. Upptill bar jag en svart skjorta och nertill ett par svarta höga jeans. Ni får ingen bild eftersom att jag såg så himla risig ut när jag kom hem pågrund av regnet. Usch! 

Spenderade några timmar med fina och sakande Frida på stan förut! jätte kul att träffa henne igen. Har förövrigt packat mina grejer och jag sitter i princip och väntar på att klockan ska gå!

Lite nya köp

Eftersom att jag inte redigt finner något att blogga om just nu och jag har fått förfrågningar om jag kan göra sminktutorials, och jag säger kika in så får ni se om det kommer upp någonting! Känner mig lite pepp på de faktiskt.. 

Menmen, jag tänkte i alla fall visa (några) av mina nya inköpt... har inte allt här hos mamma!
Vit blus - 2hand 15kr | Stickad,vit - H&M 90kr | Stickad, turkos - Nelly 130kr  | Blommig blus - H&M 149kr

Jeans - H&M 100kr | Glitter linne - 2hand 25kr | Glitter tröja - Lindex 249kr | Väska - H&M 75kr | Shorts - H&M 199kr

Underklädset - H&M 129kr, jag som älskar snygga nattkläder! Vilket kap

Inväntar även ett par dunder snygga skor som kommer dyka upp i brevlådan snart och även en klänning som kommer hem med Sandra på söndag! åh vad kul.