Make them wonder why you still smiling.

Idag har jag (om jag inte måste göra en sista grej) gjort klart allt som har med skolan att göra! Det känns så otroligt skönt, och det enda som väntar nästa vecka är redovisningarna. 
Idag har jag även fått ett sommarjobb och jag känner mig hur glad som helst, det behövde jag kände jag! Har varit med simon hela eftermiddagen och kvällen och nu ska vi kolla irene huss.. gud vad de är bra! 

Förlåt för dryga textinlägg.. ska bättra mig.



Ida Karlsson, tidigare i maj! Du är bäst tjejen, glöm aldrig det.

... LOVE, LAUGH, LIVE!

Har pluggat som en tok och är äntligen klar med mitt sexologiarbete. Inskickat och allt, hur skönt som helst. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova som en tok, imorgon ska jag göra klart alla arbeten som är kvar under hela min gymnasieperiod! Gud vilken lycka jag ska känna imorrn kväll!
Egentligen är jag ledig imorgon men ska bort till skolan för att plugga i alla fall så att jag får någonting gjort eftersom att där tvingar cilla mig att jobba, hemma är det lätt att man hamnar framför tvn.. 
aja godnatt!

[bilden gjorde jag i april till sandras tavla]

Pluggar som en gud inför sista inlämningsdagen!

Tanken var att jag skulle lägga upp ett smink inlägg idag, men imorse försov jag mig lite och hann typ inte. Var stressad och kände att idag är ingen "att bry sig om sminket dag" i all fall.. då jag vatt på torpa hela dagen. Pluggat som en gud och gjort klart 3 arbeten! Sjukt skönt att kunna se listan bara prickas av mer och mer.. på fredag ska allt vara klart, panikpluggar!! 

Får se om jag kommer med något kul sen! Pöss

You're my dream come true..

... jag älskar dig!

26 maj, balen!

Tre bilder från i lördags när det var bal! Bilderna är ifrån när man gjort i ordning sig under dagen! 

Idag har jag pluggat som en gud.. och ska fortsätta med de nu! Sen ska jag mysa med älsklingen♥

Men nu är du bara en dröm

Bild från skolan på make up lektionen... 70 -tals sminkning.
Förövrigt ni som inte har koll så har jag blivit av med tandställningnen nu, men de flesta borde sett de huhu kan ju inte sluta le liksom.

Har gjort kultur och stilhistorian idag, så är förberedd tills imorrn. Har badat och åkt bil med min älskling, nu ska jag fixa naglarna och sen ska jag somna gott i hans famn! Låter som musik för mig♥ godnatt

You had me at hello...

Haft en jätte trevlig helg och jag har verkligen inte hunnit skriva något alls.. förlåt. 
Jag har gått på bal, ätit massa snabbmat och myst med min fina. (bilder kommer) 

Idag har jag bara haft en lektion, redovisade om sexmissbruk på sexologin. Efter de drog jag ner till stan och köpte en tröja, nagelgrejer och lite pennor och sådant. Så testade jag en klänning som inte fanns i min storlek, men fina syrran har vatt o köpt den åt mig i storstaden nu, hihi. Så fin
Har degat i soffan resten av dagen och nu måste jag verkligen plugga... vill inte.

Vad ska jag blogga om?

Vad tycker just du är roligt att läsa om och titta på?
En blogg fylld med bilder? Bildserie? Outfits? Smink? Vardag? Tankar?
kom med förslag vettja! puss

Hej igen, nu är jag tillbaka.

Hej kompisar! det var länge sen...
Bloggandet har tappats bort lite för min del och jag har haft mycket viktigare grejer att lägga tankar och energi på. Mycket plugg som ska göras och stress inför bal och diverse annat. Jag har planer på att börja skriva igen.. men det går segt. Tiden räcker inte till, vilket suger. 

Men jag ska börja nu sakta men säkert, jag lovar. Har ändrat lite i designen och jag vet inte om jag är nöjd eller inte, får känna på det ett par dagar. Vet i alla fall att jag älskar färgen. 

Idag har jag skickat in 3 arbeten, vilket känns skitbra faktiskt. Nu ska jag bara lära  mig de fem största ryggmusklerna så har jag spikat mitt MVG i andra massagekursen också, gud det rullar på alltså. Förstår dock inte hur jag ska hinna läsa en hel bok och skriva om den när jag har rapporter och presentationer att tänka på.. ?! sjuk. verkligen sjukt. 


Ikväll har jag i alla full umgåts med Simon och hans familj. Vi har spelat kubb och fikat, jätte mysigt. Nu är jag hemma såklart, nerbäddad och min skönhetssömn väntar på mig. Ska väl släcka ner.. 

Imorrn ska jag mysa med Nina och Simon, köpa pizza och tjocka oss med chips och onyttigheter.. Godnatt! 

(förlåt för ett tråkigt textinlägg.. men är rätt bildlös)

Skolan tar min tid. Fukkthat

Tiden är inte på min sida just nu, stress, stress och åter igen stress. Dumma arbeten, dumma skola.


Stolt storasyster!

Du är min bästa vän lillebrorsan, jag vet att du aldrig sviker. Jag älskar dig♥
Idag kom Adrian hem överlycklig från fotbollsträningen med gröna knän och det bara skiner om honom. Helt ivrig och vill visa allt han lärt sig på träningen med sin nya boll. Gud vad jag är stolt över dig min fina bror!

Jag måste öppna ögonen

Två till bilder på ida från igår. 

Nu ska jag bege mig bort mot Simon igen, är bjuden på middag och vi tänkte väl hitta på något innan tänkte vi. Kram på er.

It's too cold outside, for angels to fly.

testade en ny redigering på dessa bilder som jag aldrig testat innan. Blev riktigt härligt färger tycker jag. Dom två översta bilderna har satt sin plats i projektarbetet.. och nu är första boken  äntligen klar. Gud så skönt. 

Ha en bra kväll. 
[kicka på någon av bilderna för att komma till idas blogg]

För oss som jagar, ständigt genar är hoppet om en framtid ofta klent

Såhär har jag glidit runt idag, i min nya oversized jacka för 15kr. Nu ska jag och Simon ta en sväng med bilen och jag tänker somna gott i hans famns ikväll. Det kommer ett tidsinställt inlägg sen.

Det finns ingenting bättre än att ha någon kär

- Detta är en liten del av vad jag och Ida gjort idag. Ni kommer få mer bilder sen. LOVAR!
Förövrigt har vi fyndat ihjäl oss och glassat i hamnen. Höll på att låsas in i en secondhandbutik och blåsa bort i vinden. Härligt.

Bilderna blev grymma och har massa att lägga upp och till min bok. Jag är lycklig!
Bästa Ida!♥

Nöjd tjej

En liten tjuvtitt på vad jag har styrt med idag. Är jätte nöjd och jag lovar att ni ska få se mer imorrn. Ska ta bilder med min kamera istället för felefonen och i lite bättre ljus. Nu ska jag gå och mysa med min pöjk♥

Imorrn ska jag först till stan och chekka secondhandisar med idis och sen ska vi bege oss vidare på annat hyss, ni märker imorrn. Godnatt kompisar!

instagraaam @annatrillaa


Några få från de senaste veckorna, via iffen.

Ge mig mer sådana här dagar.


Idag har jag varit väldigt naturlig. Glidigt runt på stan och inhandt två blusar, en sminkväska och lite läppglans. Gick sedan vidare till chingchongrestaurangen och fick med mig lite buffé hem. Suttit på bakgården i stora delar av dagen och chillat med min vän sascha. Snackat och myst i den sköna solen. Gick även en liten långpromenad med vovven. 

Simon kom och hämtade mig och vi åkte till honom för att laga mat och mysa. Det fick bli spagetti och köttfärs och glo på harry potter. Nu har vi bara del två kvar. Vi fick även för oss att baka en kladdkaka, eller ah jag bakade och simon köpte grädde haha. Gud vad jag älskar den där grabben alltså♥

Come a little closer

Idag gick jag osminkad till skolan och kom hem med detta. Vi hade som uppgift att göra en 1700tal sminkning med valfri ögonmake så jag drog till med en brun/röd sötning. Läpparna var markanta röda och rouget var betydligt rosigare och starkare. Aja jag vart i alla fall nöjd och fick mvg för mitt arbete så det kändes skönt. 

förövrigt har min dag varit åt helvete, åt helvete med allt. Fortsätt simma, fortsätt simma.


-

grattis på födelsedagen. käraste du
jag saknar dig så att det skär i hjärtat




2012-05-01

Idag bär jag rosa och jag älskart! Det är vår och jag njuter till max. 
Vaknade upp i min underbara pojkväns famn och vi tog oss en mysig frukost på altanen och en skön promenad hem till min mamma. Resten av dagen har vi spenderat ute på sjön utan något fiskeresultat, men mysigt var det allt. Nu ska jag packa ihop mina grejer och så ska vi åka till Simon, där bjuds det på grillat. Mums!