Intar sängen och låter big brother leverera.

Har verkligen inte mått bra idag så har tagit det lungt i princip hela dagen. Först runt klockan 9 kunde jag ta mig en matbit och det blev en liten macka. Känner mig helt slut och har bestämt mig för att stanna hemma imorgon också även att jag känner mig mycket friskare. Men tycker det är viktigt att vara säker så att man inte smittar någon.

Tar egen lite på big brother och jag kan inget annat göra än att störa sönder mig. 


Hade helt och hållet glömt bort dessa bilder som Claudia tog på mig i julas.

Iffens senaste!


Anna testar!

Testat göra newspapernails. Det var inte så lätt som jag trodde att det skulle vara. Ska göra en ny omgång imorgon med en annan slags tidning som förhoppningsvis färster bättre.

Men vad tycker ni i det stora hela? Hiss eller diss?
Själv tycker jag att det livar upp lite och kan göra naglarna betydligt mycket snyggare.

Ett litet vårkollage

Vaknade mitt inatten, mådde inte bra. Stannade hemma för jag fått en sväng av influensan... kult. 
Sovit ungefär hela dagen, kollat några gossipgirl avsnitt och klickat hem mig ett par sjukt snygga balskor.
Vårkänslorna är på topp och har suttit och pillat ihop ett vår kollage..
Shorts - modekungen, magtröja - kandeeshop, tygpåse - kandeeshop, Skinnjacka - modekungen, Klackar - Jeffrey Campbell
Såhär glider jag gärna i vår. Eller vad säger ni?!

Dagens...


Jag är trött på att...

Vara liten. Falla neråt. Låtsas som att jag mår bra. Ljuga om att jag mår bättre. Försöka ta mig upp utan något som helst resultat. Känna extrem ångest. Inte längre orka något. Känna att man håller på att dö ut. Hoppas på en förbättring. Sakna dig. Dölja hur jag egentligen känner.Sömnproblemen aldrig vänder. Känna oro och oreda. Känna att jag har allt att förlora. Drömma om att du fortfarande finns här. Känna extrem rädslan om livet. Göra mina nära och kära besvikna. Mentalt dö ut varenda minut som går. Trycka ner mig själv. Jag inte vågar. Plågas av vetskapen om att jag inte kan bli bättre. Inte kunna släppa det. Göra mig själv besviken. Se ner på mig själv. Hoppas att du skulle kunna komma tillbaka. Känna mig otillräcklig. Vara ledsen. Depressionen bara ökar. Känna mig osäker. Vara ensam. Önska att jag hade kunnat gjort något. Tänka tillbaka. Höra att jag måste gå vidare. Ingen ser. Stå i bakgrunden. Drömma om hur saker och ting har varit. Gråta mig till sömns. Inte kunna förklara det. Inte komma någon vart. Känna ett starkt behov av att inte glömma. Vara tvungen att tänka på det. Känna mig som ett jävla offer. Mentalt plåga mig själv. Ingen förstår. Längta efter något som är så långt borta. Bli dömd av andra människor som i själva verket inte vet någonting. dåligt. Vakna på morgonen och inse att inget går att göra åt de rödsprängda ögonen från kvällen där innan. Vara tom. Ha ett starkt trygghets behov. Skaka av rädsla. Vara mentalt överbeskyddande. Tro att det värsta har hänt om någon inte svarar. Plågas av minnen. Ingen tror på mig. ner i vikt. Inte längre passa in. Vänta på bättre tider. Inte se någon mening i det hela. Inte orka bry mig. Vakna mitt i natten med kramper. Gömma mig bakom ett skal. Bli tagen förgivet. Ha ett sådant starkt kontrollbehov. Känna mig missförstådd. Ständigt vara negativ. Ha mardrömmar.runt med gråten i halsen. Känna mig värdelös. Inte kunna hantera det. sönder. Försöka vara stark. Känna mig otroligt svag. Inget hjälper.

Till sist ville jag bara säga att jag är trött på allt.

Nor soubh

Två nya sen idag! Vackra Nor på bilderna
Fotade dessa i skolan idag till mitt projektarbete. Nöjd och glad
Hinner inte svara kommentarer gör det imorgon. Ska sova nu. Godnatt kompisar

Maria Nila

Idag stod klockan redan på halvfyra. Jag sov dock bara en och en halvtimma denna oerhört lååånga natt och det kändes sjukt tungt att ta sig upp imorse. Satt på bussen vid halv 6 som styrde rakavägen mot helsingborg. Från klockan halv 11 till halv 5 ungefär så satt jag på en och samma stol.. ont i röven, hej! Innan dess hade man ju suttit på en buss i fem timmar också. Vi fick kolla på deras produkt tillverkning och produktlager, föreläsning om försäljning och service och sedan olika tekniker.

Dagen avslutades bra och alla fick sin efterlängtade goodiebag.

Och den innehöll dessa produkter. 
FOAM - Vårdande produkt som ger volym till håret. Återfuktar, återuppbygger hårets struktur, mjukgör och skyddar håret mot värme.
THERAPY OIL, colour protect - Vårdande hårolja som stärker, mjukgör och återfuktar håret. Ger ett naturligt UV-skydd som skyddar din hårfärg mot solens strålar.
FIBROUS MOULDING WAX - Lämpad för kort eller axellångt hår. Lätt att forma utan att torka in.

Bussresan hem var lång, fyllde med asgarv, sömntutor, godis, osv.. 
Svarar kommentarer imorgon. Är lika trött som döden och jag har ju skola imorrn så bör sova. Godnatt

i'm in the army now


Nu ska man till helsingborg också!

Avslutar dagen med en bild på mig och fina Anje! 

Imorgon går bussen klockan 5:30 mot helsingborg.. där vi ska till Maria Nila. ställer klockan på fyra! Det är inte klokt..
Hör kanske av mig imorrn, om inte.. på tisdag!

öhh, vad skulle mitt rosa kollage heta nu igen?

Suttit och pillat ihop några rosa godbitar från H&M! Tror att dessa kan sitta jävligt snygg till våren, speciellt skorna och tshirten. Vilken är din favorit av dessa färgstarka kärlekar?

Fyra favoriter ur sminkväskan.

Tänkte att jag skulle visa fyra favoriter från sminkväskan.

Läppstift - Make up store, CRUST 
Foundation - Maybelline new york, 010 ivory. Med mineraler
Mascara - Lancôme, hypnôse doll eyes
Ögonskugga - Viva la diva. Riktigt bra pigment och en perfekt touch till vardagen.

Dessa produkter använder jag dagligen och jag älskar dom. Kommer visa allt jag använder till vardagen i ett annat inlägg men dessa är mina favoriter.

Dagens Anna

Såhär glider jag idag! Älskar förövrigt vårvädret.

Otippad kväll

Tänkte avsluta kvällen med en bild på kvällens outfit och några rader som sammanfattar den litegrann.
Detta har jag lirat runt i ikväll. Det har varit jätte spontant alltihop..

Började eftermiddagen med att jag och Anje bestämde oss för att dra ihop oss och ha filmkväll. Började göra iordning oss och landade istället på palladuimsdansgolv? Vilket inte alls var någon superhit. När klockan började dra sig mot halv 1 tänkte vi att vi kanske kunde gå hem och se film i alla fall.. så vi går o hämtar bilen och styr mot mig. Påvägen så åker vi förbi en kille som ville ha lift till polisstationen och snälla som vi är fixade vi det. Chipssugna insåg vi att de inte fanns någon affär öppen så vi hamnade på Corner istället..!?

Har landat hemma för ett bra tag sen och jag är lika trött som döden själv. Ska bege mig till min skönhetssömn och imorgon kommer jag med de där photoshoptipset jag lovat!

Spontant, nyktert, otippat.. kan med vara kul.

Senaste via iffen!

Instagram senaste! @annatrillaa

Vi skulle dragit till storstaden idag men pappa är sjuk så vi får se när det blir! Haft en jätte tråkig dag med tanke på att simme också är sjuk och ingen är knappt hemma. Kul! 

Ska kolla lite gossip girl tror jag och sen kanske göra i ordning lite i rummet..!

Beställt PS-tips kommer imorgon.

Jag vet att jag lovade er ett ps-tips! Det kommer..
Har varit ute och gått hela kvällen med Lisa, vi har även suttit ner på vägen i typ en halvtimma så jag har typ förfrusit. Är helt skakis så det får bli imorgon :)
Hare bra sålänge!

every single breath i take for you

Sitter här och inväntar att min pappa ska ringa.. har ont som ett helvete i käften för mitt tandkött har blivit irriterat av att tänderna flyttar på dig! Sjukt jobbigt.. kan inte äta heller för det gör så ont.
På bilden ovan ser ni hur mycket jag släpar med mig fram och tillbaka varje vecka mellan mamma och pappa. Den gröna väskan innehåller kläder och skor, den svarta öppna väskan är fylld med bara smink och hårprodukter.. så ni kan ju tänka er hur mycket jag använder HAHA! Sen äre kameran och datan.. 

Vi hörs senare ikväll, då ska jag komma med ett photoshop tips! Förövrig tycker jag att ni ska lyssna in dessa grabbars platta, grundbra! URMA SELLINGER it is vilket även en av sångarna var en väldigt bra vän till någon vi tyckte om väldigt mycket men som aldrig hade chansen att lyssna på den. Gah du påminner mig hela tiden...

Känns verkligen som att våren är på väg hem!

Tog men mig kameran ut imorse när jag tog ut comba på honoms lunchpromenad! Det är verkligen jätte skönt väder ute och man känner verkligen att våren är påväg och det känns underbart. Snön är till och med nästan borta och det är jag jätte lycklig för. 

Ska till pappa i eftermiddag, får se när han ringer och kommer och hämtar mig. Det ryktas även om att våran bil ska styra mot storstaden imorrn, vi får väl se!

För övrig så har spotify lyckats göra mig glad igen! Somebody that i used to know levereras med den absolut bästa versionen! Klicka HÄR

Det är inte kul att vara sjuk på lovet!

Tänkte ju berätta om min onsdag idag och allt sådant som händer runt om kring men har gått och slängt tillbaka min förkylning på mig så det får vänta... tänkte bara berätta att jag lever och att jag nästan kollat hela säsong 4 av prison break idag. Love it.

Imorgon ska jag försöka piffa upp mig så att jag kanske kan ge er någon video eller outfits bilder.

Har äntligen kunnat få kontakt med min blogg!

Efter många problem med bloglovin så har dom äntligen fixat så att jag har kunnat ta kontroll över min blogg! Följ mig gärna :) Så följer jag dig!

Följ min blogg med Bloglovin

Now you're just somebody that ill used to known

Tänkte  bara meddela er om att jag köpt mah en jävligt snygg balklänning, och jag är ungefär lika trött som döden. Tänker sova nu, skriver om dagen imorgon.

Ni får något att njuta till sålänge..

i will... i will, someday!


Jag ställer aldrig några krav, för du vet vad jag vill ha!

Fyra från idag, (iphone 4 + instagram @annatrillaa)

Haft en sjukt lång och seg dag. Allt har gått emot mig, hittade inte mina träningsbyxor så slängde ur hela jävla garderoben på golvet. Visste inte när bussen gick så fick gå hela vägen hem, jätte irriterande att man inte fattar tidtabellerna. Kan dom inte skriva de så at de är begripliga att förstå?

Tänkte kanske fota lite ikväll, vi får verkligen se men den saken. Allt har ju gått emot mig hittills så tror inte att de är någon vidare bra idé. Får göra de en annan dag..

Imorgon ska jag åka iväg och kolla balklänningar med Farmor och Farfar, åh så roligt det ska bli. Hoppas på att hitta mig min drömklänning.

Kom gärna med önskemål på sminkvideos!

Här är en bild på dagens fejs! Syns inte så tydligt på bilden men skuggan är, vit, orange och brun. Tänkte att jag ska göra någon sminvideo snart. Har ni några önskemål?!

Even if she falls apart

Skjorta- Lindex |Byxor- H&M |Kängor- Dinsko |Halsband- Nelly
Lite halvdan outfits bild från idag! Jag hatar att byxor jämt ska töja ut sig på mig så att jag ser tjock ut.. kul att man ser ut som ett hus liksom. Dom borde ha funnits i 32, bla bla bla. 

Ska till sjukgymnasten snart för att kolla upp revbenet och se vad jag behöver göra för träning. Ska bli bra att kanske komma igång och träna lite också. Är sjukt trött idag och allting har bara gått emot mig än så länge.. är jätte trött på allting och skulle mer än gärna bara sova hela dagen. Men måste städa rummet som ser ut som en sopptipp... kul!

Till death do us part

Ville bara säga att jag älskar dig!

Haft en långtråkig dag, men Simon kom hit på kvällen och livade upp. Vi tog en sväng med bilen och jag åkte och lämnade filmen hemma hos pappa, Adrian blev så glad. Han är så söt grabben..

Jag ska börja fota mer outfits bilder och sådant nu när jag har hämtat mitt stativ, skönt att de inte är på vift längre.
Vad tycker ni om min nya design förresten?

where are you?


Been there, done that, messed around

Dragit på mig en fin förkylning! Halsen gör så hiiiiiimla ont och de är ju inte alls så kul. Skulle fota med Fanny idag men det får blir på torsdag och ni undrar säkert vad jag ska med häftstift till men de får ni också se på torsdag.
Filmerna är fån åhlens och byxorna från hm. Ice age ska jag ge till min lillebror, alltid kul att ge bort saker tycker jag när man ser att folk uppskattar det. Byxorna kommer jag nog börja bo i, så himla snygga!
Har varit lite dålig på att svara på kommentarer nu i veckan, ska göra det snart. Jag lovar

Dags för desperate housewives!

Kvällen igår var jätte rolig! Gled runt på palle i mina höga klacka.. konstigt att jag inte har ont i fötterna idag faktiskt. Halsen är dock inte lika kry.. men kryare än igårkväll! Kunde knappt prata i slutet av kvällen..
Mår faktiskt riktigt bra idag och det är skönt! Men i brist på saker att göra tänker jag ta en "desperate housewives" dag, nerbäddad i sängen med mina bästa vänner till potatischips...

Skriver mer sen!

Fest i hela huset!

Har hört att de är denna outfit jag kommer lira dansgolvet med ikväll! Go girl

Sad but true!

Tänkte avsluta dagen med detta citat som jag själv tycker stämmer ganska bra i alla fall in på mig. Att man på något sätt kan bli beroende och liksom inte släppa taget hur mycket man än försöker. Att man till slut slutar att se allting på ett positivt sätt och bara vänder allt emot en själv. Som om man tror att alla vill än illa, eller att man tror att det aldrig kommer att lösa sig. Att det liksom inte tonas bort.. någonsin.

Före och efter bild på ljuslager.

Dessa bilden är "före och efter ljuslager bilder..."! Har suttit och jobbat med ljuslager ungefär hela kvällen och det är för himla roligt alltså. Tänkte att jag skulle visa en före och efterbild från mina porträttfoton också med vanliga redigeringar. Dessa bilder är ju även tagen med blixt.
Vad tycker ni om min nya design?!

Min dag genom en flummig vinkel

HAHAH SKRATTAR IHJÄL MIG ÅT MIG SJÄLV! tur att jag roar någon i alla fall....K!

Jag älskar dig!



Haft en jätte mysig alla hjärtans dag kväll med min älskling. Fick en ros, noblesse och ett halsband. Så himla gullig! Älskar den där killen alltså! ♥ Han fick sina presenter av mig och som ett plus på de så fick han en massage. Han har precis gått, jag har precis duschat och jag ska faktiskt försöka sova tidigt inatt. Vilket inte är min starka sida.. i går somnade jag runt 4 hugget, det gjorde jag även dagen innan de. 

Hur du får en bild i din text!

Äntligen kommer mitt första photoshop tips i denna blogg! 
Hoppas ni hänger med i videon och att ni förstår hur man ska göra :) Det är faktiskt jätte enkelt. Måste även be om ursäkt för att jag sitter och tänker mitt i videon vart jag lagt min bild.. HAHA!

Jag har använt mig av photoshop CS5!
Lycka till, kram

Svar på frågestunden!

PERSONLIGT:

Drömresa?
Svar: Min drömresa har alltid varit att åka till Paris, vilket kommer slå in om drygt 6 veckor. Är så himla taggad!

Hur gammal är du?
Svar: Jag fyllde 19år nu i Januari.

Hur länge har du och simon varit tillsammans?
Svar: 10månader och 5dagar♥

Vilken linje går du på gymnasiet? 
Svar: Jag går Hälsa och Skönhet, vilket är en linje som består av mycket praktiska delar. Det vill säga, Make up, Ansiktsrengörin, massage, vaxning, frans och bryn färgning, hårstyling, färg och stilanalys, manikyr osv... En riktigt kul linje faktiskt. Nu mera heter den stylist och är mer inriktad på make up och hårstyling.

Hur ser din drömkille ut?
Svar: Jag har redan min drömkille och han är perfekt som han är! Min drömkille är alltså Simon! En romantiskt kille, omtänksam och rolig.

Gillar du musik mycket?
Svar: Jag älskar musik. Somnar knappt om jag inte har musik  i lurarna. Kan inte promenera utan musik o så vidare.. de är fan något av de bästa som finns. 

Sommar, vår, höst eller vinter? 
Svar: Sommar, utan tvekan!

Vilket parti röstar du på?
Svar: Inte insatt i det där.

Vilken sorts musik gillar du? 
Svar: Det var en himla bra fråga. När det gäller musik är jag nog allätare. 
Jag har dock ett lite större öra för vad mina vänner kallar "depp musik". Alltså lugna, sorgsna låtar. 

Vilken är din favorit film?
Svar: Jag är ett troget twilight fan! Så hela jävla twilightserien måste jag nog svara på denna fråga. 

Vad är ditt finaste Citat/ text? 
Svar: Oj jag lever typ för Citat tänkte jag säga.. så detta är lite svårt att välja. Men jag vet nog inte exat vad jag ska välja för citat på denna fråga. Jag lyssnar på citat och texter beroend på hur jag mår och känner mig och det finns saker som gör att jag inte längre är så himla positiv vilket leder till mer "inte fina" citat. Mer vackra men ledsamma.. Så ni får väl ett som beskriver mig ganska ordagrannt: Just because i try not to talk about it.. does not mean i'm over it, that i feel better, or that I'm ever gonna be okay.

Din största passion?
Svar: Skapande, foto, make up mixat typ! 


BLOGG FRÅGOR: 

Vad fick dig att starta en blogg?
Svar: Det hela började med att jag och min bästa kompis gjorde varsin blogg som vi skulle kunna ha för oss två att titta i. Hon kunde följa min och jag kunde följa hennes. Sen fastnade jag för bloggandet och detta är nu min tredje blogg...

Hur länge har du bloggat? 
Svar: Jag har bloggat sen jag gick i nian! Vilket är 3 år sedan

Gör du gratisdesigner?
Svar: Ja ibland när jag känner för det. 

Har du haft en blogg innan denna?
Svar: Ja och den hittar ni HÄR, har även en privat blogg som jag skriver mina tankar i.

Hur många unika besökare har du per dag?
Svar: Dryg 100 om dagen.


KLÄDER OCH SKÖNHET:

Var handlar du mest kläder?
Svar: Oj detta var en svår fråga. Jag handlar kläder lite hejvilt över allt typ. Men skulle jag säga ett ställe som just nu ligger på topplistan så är det faktiskt H&M och Nelly. Handlar dock mest skor nu för tiden.. haha! Beroende.

Favorit klädesplagg?
Svar: Om man inte får svara skor på denna fråga måste jag nog säga långa koftor med snyggt fall.

Favorit klädesmärke?
Svar: Bryr mig inte så mycket om  märken längre.. innan tog jag inte på mig "icke-märkeskläder". Men om jag måste svara på denna fråga så lever nog wesc och alla dom där märkena kvar i mig där nånstans. Hade de vatt om skor så hade hela detta inlägg typ fyllts. Skotokig.. 

Hur mycket pengar kastar du ut i månaden på kläder och smink? 
Svar: Förr spenderade jag i princip hela mitt studiebidrag. Om det inte var för att jag sparar mina pengar just nu så skulle jag nog lägga 600- 700kr i månaden. Vilket jag gjorde innan jag började spara.. 

Vilket smink föredrar du? Både själva sminket och märket?
Svar: Jag använder mig mycket av make up stores produkter som är ett mellanting mellan budget och lyx tycker jag! Favorit sminket jag använder kommer från Lancome och Dior men i de stora hela använder jag mest från make up store. Min favorit produkt är eyeliner, kan typ inte leva utan den.

Hur sköter du din hy?
Svar: Jag tvättar den nogrannt morgon och kväll för att rengöra den från smuts, smink och så vidare. Smörjer nogrannt in huden efter tvätt med en dag/ nattkräm från nivea. Har jag en dålig period då jag fått några finnar så tvättar jag den även med ett uttorkande ansiktsvatten. Jag använder produkter från apoteket som är skonsamt för min lite mer känsliga hy mot starkt parfymerade produkter, och serien heter L300.

Hur sköter jag min hy om jag har lite fetare hudtyp?
Svar: Jag skulle använda mig av en hudvårdsserie för fetare hy som suger upp fettet som huden producerar. Även använda ansiktsvatten och dag/ nattkräm som torkar upp huden lite. Har man problem med att huden blir fet under dagen... ha ett litet kompaktpuder i väskan och pudra på om du känner att det behövs. 

Hur kommer du gå klädd i sommar?
Svar: Jag kommer driva runt i snygga shorts och spetslinnen och sköna sommarklackar! Med brillor i högsta hugg!

Hur brukar du sminka dig till vardags? 
Svar: Tänkte göra en video om hur jag sminkar mig faktiskt. Men kan skriva upp vilka produkter jag använder i alla fall. 1. Concealer under ögonen 2. Foundation 3. Puder 4. Ögonbryns penna 5. Lätt ögonskugga 6. Eyeliner 7. Mascara 8. Rouge och skugga.


FOTO & REDIGERING:

Du redigerar och fotar jättebra, kan du inte lägga ut tips om hur du redigerar och så?
Svar: Måste såklart börja med att tacka! Blir så himla glad när folk tycker om och uppskattar det jag gör. Jag har faktiskt funderat på det.. och ja de är nog lite sådant på g faktiskt! Håll utkik etfter inlägg om detta.. Tänktelägga upp ett inlägg där ni får ge önskemål på vad ni vill ha för redigeringstips.

Vad tycker du mest om att fota?
Svar: Jag fotar helst porträtt, speciellt med olika teman. Det tycker jag är roligast. 

Vad använder du för program för att fixa header och bilder osv?
Svar: Jag använder Camera RAW och Photoshop CS 5!

Vad har du för kamera?
Svar: Jag har en Canon eos 40D! 

Vad har du för objektiv?
Svar: Jag har använder mest mitt Canon 50 mm 1.8f II. Sedan äger jag även ett, tamron AF 55-200mm 5.6f macro, Canon zoom lens EF-S 17-85mm 5.6f, Canon zoom lens EF 35-70mm 4.5f

Kan du inte visa en före och en efterbild på från någon av dina fotograferingar?
Svar: Jovisst kan jag göra det. Att jag inte tänkt på det innan! De hamnar direkt på "att göra" listan. Håll utkik :)

Gillar du att fotografera? 
Svar: Oerhört mycket. Skulle känna mig tom om jag inte hade chansen att uttrycka mig på detta sett ibland. Kameran ger än så himla mycket egentligen! Den kan till och med fylla lite tomrum ibland och man kan uttrycka sig med hjälp av den. 

Hur skriver du frågestund när det är en bild bakom?
Svar: Ska göra ett specialinlägg om detta. Hållutkik!

NI HAR VÄL INTE GLÖMT ATT RÖSTA PÅ NUMMER 8?!

Klicka på bilden för att komma till inlägget där du röstar! Du skriver bara mitt nummer i kommentarsfältet och skickar, nummer 8 helt enkelt :)

Dagens Anna

Detta har jag glidit omkring i idag! Jeans- dr denim, topp men paljetter- nelly.com, Väst (avklipt jacka)- Åhléns, Skor- H&M

Vi har haft demonstration om ghd stylers och prudukter i skolan. Ska köpa lite hårprodukter från ghd nu, ibland äre så himla skönt att man kan göra de genom skolan. Efter skolan drog jag en veva med farmor och farfar på stan, köpte presenter till syrran och min söta rara farmor köpte även en tröja, hårspray och en bh till mig! Världens bästa.
(Bilder kommer på de sen)

Ska käka, svara kommentarer och plugga hemma hos Simon ikväll! Vi hörs sen.

Dags för frågestund!

Som bilden säger är den äntligen dags för denna bloggs första frågestund! Fråga precis vad du vill, om kläder, smink, mig, foto, ja vad du vill. Hoppas att ni har något att fråga och var inte blyga med att ställa frågor för du får fråga hur många du vill.

Så vad säger ni?! Släng iväg en eller flera frågor.
Svarar på frågorna när jag fått ihop lite roliga frågor!





Hudvårdstips!

Testat nya produkter som jag kanske pratat om innan och har även fastnat för hudkrämen nu. Så himla mjuk och skön asså. Den tipsar jag verkligen om. Lumene sensitive touch

Sascha är här och vi har fotat och myst. Lägger upp lite bilder sen kanske om inte så gör jag det imorrn. Tänker nämligen låta one tree hill leverera sitt senaste.. och är så nervös efter förra avsnittet. By sålänge

Som du kanske redan vet, jag är oslagbar.




Sex av de senaste iphonebilderna, via instagram @annatrillaa

Har ätit jätte god mat och massa chips. Kollat en äcklig film och uppdaterat min dator. Ska göra en till uppdatering strax för att få den så snabb som möjligt igen. Drickit liter av cola och måste gå o kissa stup i kvarten. Ska aldrig dricka Cola igen... De är så hima jobbigt att vara kissnödig.


En liten titt på dagens klädsel.


Lite av dagens outfit. Det är lördag och mitt humör har varit helt konstigt idag. Lackat på allt och de har bara känts tok. På förmiddagen var jag på arbetsförmedlingen med mamma på lite sommarjobbs information. Gick även runt en liten sväng med mamma på stan efteråt. Fick en fin tröja av henne, och även tvålar och bodylotion som passar min numera känsliga hy.. FUCK min hy.

Sitter nu hemma hos Simon ovh vi väntar på mat. Ikväll ska vi mysa med filmer och så, gillart!
Ska svara på alla era gulliga kommentarer sen! :) Sötisar

Dagens Anna


Har haft en lååångsam dag. Skolan sög, faliade massa under fotograferingen på simon och har vara varit allmänt seg. Har ont i knät och ahh nu kommer dagen i alla fall vända. Dags att kolla twilight med älsklingen, han har köpt ett helt förråd med chips. Nom nom

Emma Lundgren - i told you a thousand fucking times


Avslutar dagen med denna bild på Emma jag tog i helgen. Är egentligen skittrött.. måste packa väskan. Gör de imorrn, pallar fan inte ikväll. Har lovat mamma att kolla film tills jag somnar och se om det hjälper mina insomningsproblem.. tvivlar på det.

Ni får en såndär ful outfitsvideo imorrn med. På kvällen.. jag suger på att ta outfitsbilder verkligen. Misslyckas alltid..

Sugen på lite bra musik?! [klicka på bilden]


Sugen på lite skön musik?! Gå då in på min lista for old times sake på spotify.. Massa olika musikstilar och sådant. Klicka på bilden för att komma till listan!

Sitter just nu och lyssnar på den själv och njuter av massa godingar. Har badat och sedan kollat på tv med mamma. Ska packa min väska till pappa och så bara ta det lugnt restan av kvällen skulle jag tro, älskar att bara chilla.

Idag har jag stått modell.


Här är en av de bilderna som Nor fotade på mig idag. Vi var jätte stressade och det blev bara ett tiotal bilder annars skulle jag inte hinna till mitt möte. Nor har sminkat och tagit bilderna med min kamera till sitt projektarbete. Denna bild är min favorit av dom på mig.

Vad tycker ni?!

Dagens Anna


Har varit nere på torpa på förmiddagen för att bli sminkad av nor. Fotade några bilder och hoppas verkligen på att dom blev bra. Ska göra de nästa torsdag också. Vrickade knät på vägen hem.. igen och nu har jag hur ont som helst. I kväll ska jag till polisstationen och fixa mig ett nytt pass, goa grejer de.

Hur du fyller i dina ögonbryn!


Ni får ursäkta den dåliga kvaliteten och att jag slänger upp benet mitt i allt. HAHA
Hoppas ni ser lite och förstår hur man ska göra. Ska filma med en bättre kamera nästa gång.. iphonen var kanske inte de bästa jag kunde komma på.

Undvik i alla fall mc'donaldsbågar till bryn, grundfult och du ser förvånad ut.
Nu ska jag gå o lägga mig, ni får en outfit film imorrn igen tror jag. Det var ju ganska kul.

Rösta på min bild i Antons fototävling!


Jag är en av finalisterna i Antons fototävling! Snälla hjälp mig att bli vinnaren genom att rösta på min bild, jag skulle bli så himla glad för din röst. Min bild är nummer 8

Klicka på bilden för att komma till inlägget och antons blogg.

Många bamsekramar till er.

Dagens Anna


Nu ska jag traska bort mot torpa för makeup lektion. Ikväll äre matlagning och jag och August siktar på att göra sushi! Mums

Batterigrepp


Hello darling! Äntligen är du hemma..!

Hundvakt



Haft en redigt dålig dag men en dos av min pojkvän, pizza och söta hundar så har jag muntrats upp. Är lite hundvakt nu och vatt de nu i eftermiddag till sötingen på bilden. Vi har vatt ute på en promenad då hon själv vägrade gå och lekt massa. Nu ligger hon i mitt knä, lite trött kanske.

Ska kolla nya avsnittet av gossip girl sen.. känns ju ganska awesome!

Go on laugh


Två bilder från idag, finaste vädret och godaste te't! Haft en riktigt lång dag, hålor är det värsta jag vet. Finner inget annat att göra mer än att sega och det är så himla tråkigt när man bara vill hem hem och åter igen hem.
Sitter och väntar på att one tree hill säsong 6 ska läggas in på datan från hårddisken.. ska fan glo på det sen. Måste plugga också... fän!

Lyssnar på denna goding! Jimmy eat world - kill

Emma Lundgren - My dirty little secret



Ni får dessa två bilder ikväll också.. nu ska jag hoppa ner i sängen och sova som en liten gud. Skolan väntar imorrn och känner mig mindre taggad för det. Svarar kommentarer imorrn... nu är jag för trött.

Emma Lundgren - It's all for you


Modell: Emma Lundgren
Foto, redigering och styling: Anna Aldén
Utrustning: Canon eos 40D, ef 50 mm f1.8 II, Reflexskärm- silver

Denna bild är ett smakprov från idag och jag är faktiskt riktigt nöjd. Tycker bilderna blev jätte bra och Emma är så fin. Vi har umgåtts hela kvällen typ, hon gick nyss hem. Har alltid så kul med dig!!

Har hällt i ricinolja i håret och sitter nu med de.. funderar faktiskt på att göra om min design lite. Börjar tröttna. Som vanligt.. Skriver snart.

Imorrn står fotografering på schemat!

Inte gjort så mycket mer idag än att dega runt. Hängt med min älskade nu på kvällen och vi har kollat på en riktigt bra hajfilm och även de nyaste avsnittet av one tree hill. Åh så bra!

Imorgon har jag en fotografering inplanerad men fina emma och jag är jätte taggad, hoppas på att vädret låter oss gå ut och att det inte är för kallt! Hoppas även att bilderna kommer bli lika bra som jag föreställt mig. I planeringen är bubblor inräknade och ett "sött" tema!

Kryper ner bredvid min käraste, världens bästa och tryggaste famn att somna i. Jag älskar dig Simon.

Combi| Comba| Bomben


Comba♥ Varit ute och tagit lite bilder på min fina hund och denna är en av favoriterna.. kommer nog lägga upp någon mer senare. Har tagit det lugnt hela dagen.. blev inte att åka iväg idag heller. Ska nog fixa mig snart och så, hörs sen!

I put on my best but I'm still afraid




Min första fredag i februari genom iphone4 + instagram @annatrillaa.

Dagen har varit sjukt lång, fullspäckad, kall, mysig och trevlig. Började dagen hos läkaren och nu förväntar jag mig att jag kommer få specialist hjälp för mitt revben.. Hade individuella val och sen traskade jag hem i den otroligt skarpa kylan. Landade hemma hos simon och vi bar oss iväg på 70års kalas för Simons farmor.
Haft en jätte trevlig kväll med god mat och roligt sällskap. Nu är jag i princip lika trött som döden..

Om vädret tillåter så beger vi oss ut på vägen imorrn för att sikta in oss på en balklänning åt mig.. hoppas hoppas hoppas. Godnatt

Dagens smink!


Dagens smink! På benen har jag mina svarta dr denim och upptill en svart treanpernt och min från och med nu favvokavalj!

Ska på kalas för simons farmor nu, vi hörs ikväll!

Vart är vi på väg?



Detta är vad jag arbetat med ikväll. Den översta bilden är till mitt projektarbete och jag tycker verkligen dessa bilder har ett starkt budskap och faktiskt även ett ganska så viktigt sådant. Jag tycker att det är ganska sjukt hur människor påverkas av varandra och den själva idealen i dagens ungdom speciellt. Vad jag vill få fram med mina bilder är nog egentligen att den är ganska sårbara och jag tror att "kampen av att passa in" verkligen tar på ens krafter och kanske till och med trycker ner än mer.

Jag valde att representera det med denna bild och ifrån denna synvinkel för att i från vad jag ser det som är detta en ganska stor del av vad det handlar om. Vilket egentligen är ganska patetiskt.

Med dessa ord och bilder säger jag godnatt, ska till mamma imorgon. Måste packa väskan och så fixa fram grejer tills imorrn. Det är så skönt att göra det på kvällen. Min dag imorrn är ganska fullbokad men ska försöka hinna med ett inlägg. Take care

Jag är med och tävlar, var med du också!


Med denna bild deltar jag i Antons tävling om en reflexskärm från johanpixels.

Temat är något fint och därför tyckte jag att denna bild passade bra på vackra ida!
Tycker att hela intrycket i bilden meddelar känslan ganska bra med den mjuka färgen och de vita nyanserna.

Var med och tävla du också, klicka på bilden för att komma till Antons blogg. Klicka på länkarna i texten för att komma till inlägget och även till johanspixels

Let it be, he belongs to me!




Sex bilder från dagen genom iphone4 + instagram @annatrillaa

Haft en helt sjukt jobbig dag i allmänhet, i kroppen och sinnet typ. Började med mötet om Paris, är faktiskt otroligt taggad att åka iväg nu asså. Hade makeup lektion och kände hur segt och tråkigt allting var.. sminkade vardagssminkningar vilket är tråkigt eftersom att man gör det varje dag...
Avslutade skoldagen nere på HR för matlagning. Jag och August wookade och gjorde glass... blev faktiskt gott men hade inte mycket till matlust.

Nu ska jag kolla på mannen med ikonerna med min guldklimp! Vi hörs imorrn..

50 saker som gör mig glad.

Eftersom att jag verkligen är på det dåligaste humöret någonsin och allting bara känns tungt och jobbigt tänkte jag att jag kunde försöka skriva ihop 100 saker som gör mig glad. Dels för att peppa mig själv till något positivt men även för att bevisa för mig själv att det finns bra saker här i livet. Börjar med 50 grejer.. fortsätter någon annan dag för fyfan vad detta var kämpigt att få ihop.

1. Min fantastiska familj 2. Min underbara pojkvän Simon 3. Roliga minnen 4. Mina kompisar 5. Varma sommarkvällar 6. Bamsekramar 7. Lukten av vår 8. Fotografering 9. Kött, pommer och bearnaisesås 10. Tjejtidninagar med roliga sexspalter i  11. Att hålla handen med den man tycker om 12. Laga mat 13. Smink 14. Få uppmärksamhet 15. Bada, långa och varma bubbelbad 16. Vakna upp till ljudet av sjungande fåglar en sommarmorgon 17. Djupgående samtal med mina kära vänner 18. Åka bil 19. Köpa ny saker 20. Photoshop 21. Att tänka på min framtid 22. Filmkvällar med min pojkvän 23. Slowmotionspola westlifefilmer med Sandra och Sascha 24. Nya saker 25. Skor 26. Uppskattning 27. Spela tvspel med min lillebror 28. Långa ensamma promenader spendrandes med mina tankar och musik 29. Långa naglar 30. Prova nya maträtter 31. Cykla hem sena sommarnätter 32. Doften av grillat kött 33. Dricka äckligt mycket alkohol och dansa hela natten 34. Att bli pussad i pannan 35. Vara bäst på något 36. Äta godis tills jag håller på att spy 37. Sleepovers med försök att dygna, vilket jag aldrig lyckas med 38. Sova under en vacker stjärnhimmel 39. Powerwalka med mina vänner 40. Prata skit 41. Att bli överraskad 42. Kinamat 43. När pappa retar nina om hon  tar hem någon kille 44. När min lillebror svär 45. När Simon gett mig en hejdå kyss innan han ska gå men sedan vänder och går tillbaka och kysser mig igen typ åtta gånger innan han går på redigt 46. Kvällsdopp en varm sommarnatt 47. Att vara spontan 48. Ruset efter att ha gjort något bra 49. Hemmafester med waka waka dunkandes ur högtalarna 50. Vara random och göra saker ingen förväntar mig att jag ska göra

(Detta inlägg är tidsinställt eftersom att jag går i skolan tills 20.30 idag)

Hur tungt ditt bagage än är så är det viktigt att sikta framåt i livet.


Jag har tidigare haft jätte svårt för tatueringar men nu på senare tid har jag sett något meningsfullt i det hela med att tatuera sig. Jag har alltid undrat hur människor kan göra stora motiv som täcker stora delar av kroppen och ja det kommer jag alltid undra. Dom kommer ju inte vilja ha det där när dom är gamla.. skulle jag aldrig vilja.

Men har man en tatuering som betyder någonting tycker jag att det är en fin grej att göra, i alla fall om det är en liten tatuering. Jag skulle vilja ha svalor som flyger iväg på min handled för att påminna mig själv om att sikta framåt med mitt liv. Inte vända mig och leva i det som en gång var. Utan att se framåt i livet och leva det positivt med glädje och istället bilda nya minnen. Det skulle kännas bra att ha någonting som kan påminna en om det hela tiden, i ledsamma stunder och i hårda perioder. Ah att det faktiskt kan hjälpe en att se framåt och kämpa hur jobbigt det än känns. Samtidigt som tatueringen skulle står för det skulle den även stå för allt vacker och alla minnen som man bildat, alla människor man träffat och har med sig i livet. Den skulle även stå för vad man förlorat och jag tycker det är viktigt att man samtidigt som man vill glömma bort vissa saker att man faktiskt påminner sig själv om att livet inte är perfekt men det blir vad man gör det till. Man bär såklart med sig sitt bagage men samtidigt som man siktar framåt i livet så tonar gamla smärtor ut och livet blir ljusare.

Synd bara att min mamma inte samtycker om att tatueringar kan vara något vackert... jag får väl fortsätta drömma.