Tänkte bara säga att jag lever.

Tänkte bara säga att jag inte alls har dött utan att jag bara inte haft varken tid eller ork till att blogga. Jobbar hela förmiddagarna och har varit så trött och rent ut sagt inte hunnit att blogga eller lägga tid och energi på att ens fixa mig på dagarna. 

Idag har jag varit på sjön med min älskling och Nina. Bilder kommer senare. 
Ska försöka börja blogga så snart som möjligt, men har fortfarande en vecka jobb kvar. 

Vi ses. 

Bilder från VIS!

Förlåt för min otroligt sega uppdatering, jag har håll igång hela tiden och har jag inte gjort de har jag legat stendöd i sängen efter ett tidigt arbetspass. På bilderna ser ni min dag från Västerviks VIS-festival. Jag var bara ute en av dom eftersom att jag jobbade resten. 

Idag har jag jobbat och sovit.. hoppas jag kan somna inatt bara, gick och la mig vid 13.. vaknade 17.30... oj! 
Nu ska jag va med min underbaraste, hörs sen.

Today's

Jeans - cheap monday, klackar - style by tyra, stickad - lindex, jacka - hm

Hej kompisar och förlåt för min frånvaro. Igår hade jag verkligen inte ork till att blogga eftersom att jag jobbade och började så oerhört tidigt, var sjukt sjukt trött. Men jobbet går bra i alla fall och imorrn är det kort dag. I eftermiddags umgicks jag med min älskling, vi lagade mat och kollade film. Livet är för underbart. 

Nu ska jag somna, vilket jag kommer göra direkt jag postat detta.. så trött. 
godnatt

Fin besök!

Finbesök sådär inpå eftermiddagen! Ebba tyckte att mina dojjer passade perfekt på hennes fötter.. nu ska jag städa upp alla skor som ligger huller om buller på mitt golv. Personligen tror jag ebba kommer vara lika tokig i skor som mig när hon blir stor! ♥


Min kamerautrustning


15 månader

Idag har vi varit tillsammans i 15 månader, det är helt sjukt när man tänker på hur lång tid det egentligen är. Jag kan inte redigt förstå det själv, att det faktiskt är jag som är din och ingen annan. Att det faktsikt är vi två. Jag älskar dig så mycket och jag är så oerhört glad att jag har dig. Your place in my heart will never ever be replaced, because it's yours to keep!

people change

Igår grillade vi här hemma och det blev baconinlindad fläskfilé med hemmagjord klyftpotatis och bea. Emil var även här och åt och han hade med sig min lille favorit, ni ser ju på bilderna varför kanske. Det var dock lite svårt att äta med henne i knät HAHA! 

Idag är vädret jätte tråkigt så ska kolla gossip girl och bara ta det lugnt! 

We can burn brighter than the sun

En outfit från i veckan då jag bar min långklänning från H&M! 

(svarar kommentarer sen, nu ska jag umgås med älsklingen!)

Du är min prins!

Du är underbarast i världen, jag älskar dig! ♥

Save tonight

Kjol - HM, Stickad - JC, Skor - DinSko, Smycken - Tajms/ forever21

Idag har jag bärt detta och även att det inte har varit stålande sol har det varit så jävla varmt. Jag och Simon har varit iväg och fiskat o fikat. Vilket har varit jätte mysigt. Nu snart ska vi grilla med familjen och sedan ska vi ha myskväll. 

Var även en sväng på stan och fick med mig ett par cheap monday jeans hem, nöjd tjej! 
Vad har ni gjort idag? 

Friday i'm in love

Skinnbyxor - veromoda, linne - vila, tröja - nike, väst- hm, skor - stylebytyra
(valde att ge skorna ett nytt försök)

Har ingen aning om varför skärpan på alla mina bilder från idag är kontig, ska kolla upp de asså. Förövrigt har jag lunchat med världens bästa pojkvän som bjöd mig på pizza, han är bäst. Nu ska vi kolla på film efter att ha suttit och myst ute med min familj. Jag svarar på era kommentarer imorrn eftersom att jag lovat han att inte blogga när vi är.. går ju bra! HAHA 

Hoppas ni får en bra fredag kompisar, ta hand om er! 

Ida Karlsson

Ett litet smakprov från idag. Har spenderat min kväll med bästa ida, bland sniglar, spindlar, pissmyror och kobajs. (Måste fixa mitt Cameraraw, klarar inte länge till utan de känner jag) 

Nu ska jag designa lite. 

Fanny Kihl

Nu kan jag inte redigt vänta längre, har suttit och redigerat bilder på tjejerna och jag bara älskar denna bild. Ni hittar fannys nya blogg HÄR! 

Ljusare och kortare.

tjuvtitt på nya frillen, ni ska få bättre bilder. (färgen är nämligen inte jätte rättvis på bilden)

premiärdoppet!

Imorse klockan tio satt jag i frisörstolen för att avfärga frippan, har inte redigt hunnit känna på färgen redigt än men tror de känns bra. Längden på håret känns kanon och de känns så nytt och fräscht. Runt två så kom jag  hem och somnade på gården, vilket ledde till en bränd rumpa. När Simon slutade jobbet tog vi båten, grillen och god mat med ut på en ö där vi myste med fiske, sol och premiärdoppet. Spontant är kul.

(därav har jag inte hunnit redigera så mycket av bilderna från igår, men ska göra några till nu innan jag deckar.)

you know that you just don't know

Shorts - 2hand, tubtop - HM, Kofta - nike, Väst - HM, Skor - Converse

Idag är min sista dag som såhär mörkhårig, imorrn vid 10 promenerar jag ner till stan för att fixa frippan. Blir att hugga topparna och avfärga. Haft en bra dag, fotade Fanny och Alma som sagt och bilderna blev jätte bra (smakprov finns uppe). Efter det drog jag hem til hully och har spenderat hela min kväll där. Så mysigt att ta igen lite♥! 

Nu ska jag faktiskt hoppa i säng, då min klocka står tidigt imorrn. Godnatt kompisar

Smakprov - Alma


Smakprov - Fanny


Fotografering på G!

Nu drar jag iväg och fotar fanny och alma! Hörs sen med massa nya bilder

I find it kind of funny

Kjol - Vila, Blus - HM, Stickadrosa - JC, Smycken - Thomas sabo/ tajms, Skor - nelly

Idag fick jag äntligen inviga min nya kjol, då jag tyckte det var för kallt igår. Har inte gjort så mycket på hela dagen egentligen, "städat" mitt rum - som fortfarande ser lika kaos ut, träffat simon (som är min guldklimp och har börjat lära sig ta riktigt bra bilder, så stolt). Vi tog även en långpromenad nu på kvällskvisten och bilder där ifrån kan ni checka in på instagram där ni hittar mig under @annatrillaa.

Hoppas ni haft en bra dag?! 

Dagens matintag

Idag har jag stoppat i mig massor olika godsaker! Blandannat grillat hemma hos farmor coh farfar. Sjukt gott.

your best days were some of my worst.

Byxor - HM, paris - Tubtop - HM, Blus - HM, Skor - Converse, Smycken - Glitter/ Snö/ Tajms/ Thomas Sabo

Idag har vi varit hos farmor och grillat, firat sandra och itt. Kvällen har jag spenderat med min fina kille, vi åkte ut och metade jag ägde ut honom helt totalt. Fick fem fiskar och han fick en.. HAHA! Nu ska jag faktiskt bara ta det lugnt resten av kvällen, kolla lite gossip girl och mysa.